Follow:

Perfume : Lanvin Me

2021-Lanvin-Me4aa

Hoi..hoi..! Perfume…yes! I love parfum. Vandaag blog ik parfum van het merk Lanvin. Lees je mee2021-Lanvin-Me4a Lanvin Me parfum zit in een blauwe doos met goud illustratie lijntje. De flacon is simpel maar iets extra met sieraden, geen idee of die ketting of armbandje. Maar ik denk dat een ketting is vanwege bedel.

Topnoten: mandarijn, bosbes.
Hartnoten: zoethout, tuberoos (nachthyacint), roos.
Basisnoten: muskus, ceder.

Ik was bang dat de geur zou tegenviel want ik gok om dit parfum te bestellen. Maar yes! Het ruikt heerlijk. Ik hou van dit soort luchtje. Het is bloemig houtachtig warm geurtje. Het blijft goed hangen.

Deze parfum heb ik gekocht bij de bijenkorf met andere parfum van merk Miller Harris (binnenkort review van deze parfum). Ik ben heel erg blij mee met deze Lanvin Me.

Liefs
Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like