Follow:

Perfume : The Master Perfumer No. 39 Absolute Iris

2021-TMFAbsolute-Iris1a
Hoi..hoi…! Het is perfum blog vandaag want ik heb een perfume “The Master Perfumer No. 39 Absolute Iris”. Lees je mee wat ik ervan vind.

2021-TMFAbsolute-Iris1aa
The Master Perfumer No. 39 Absolute Iris gifts set zit in een beautybag met daarin een perfume van 50ml en een showergel. Ik heb deze perfume set van Kerstman gekregen – Dank u wel. Net als andere TMF perfume de flacon is doorzichtig met een gouden rand labeltje.

Deze eau de toilette is mix van iris, patchoeli en muskus. Het ruikt zoet fris geur. Het blijft de geur bij mij niet zo lang hangen. Dus spray maar royaal en meerdere keren als je die niet meer ruiken. Deze perfum kan je bij de Kruidvat gekocht of online.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like