Follow:

Marble handcream set

2021-Marble-Hand-Cream1a

Hoi..hoi..! Veel handwassen tegenwoordig en als je vaak je handen was, krijg je droge handen. Om te verzorgen vergeet je niet je handen met handcream te smeren. Vandaag laat ik een set handcream “Marble handcream set”. Lees je mee2021-Marble-Hand-Cream1aa In de marble handcream set bevat er vier handcream. De handcream zit in een tube met verschillende marble kleuren en een beetje goudachtig print. De dop kan je opendraaien. Voor mij persoonlijk is niet zo handig. Met klikblaarsysteem vind ik handiger. Wanneer je de dop openmaakt, zit er bij elke tube een lipje. Goed dicht dus. De cream bevat shea butter en aloë vera.

De roze en blauwe marble ruikt lekker fris. De andere twee in groen en paarse marble heeft zacht zoet geur, de geur ruikt niet zo aanwezig. De textuur van cream uit de groene en paarse tube is een beetje dik en de andere twee heeft licht dunne cream. Maar alle cream smeert makkelijk en trekt snel in, geen plakkerig en vette gevoel. Mijn handen voelen lekker zacht en gehydrateerd, wel na een paar uurtje moet ik mijn handen handcream weer gebruiken. 2021-Marble-Hand-Cream1aaa Ze zijn een fijne handcream en je kunt ze makkelijk in een tas meenemen. Zo praktisch zijn als met klikblaarsysteem de dop open kan. Ik heb ze een tijdje geleden bij de action gekocht.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like