Follow:

Project Mc² Ultimate Makeover bag

Project Mc² Ultimate Makeover bag
Droom je om je eigen make-up te maken? Met deze geweldige “Project Mc² Ultimate Makeover bag” maak je eigen make-up te experimenten. Benieuwd naar de inhoud in deze modieuze rugzak. Kijk dan even mee

Project Mc² Ultimate Makeover bag
Achterkant van de verpakking vind je plaatjes en wat informatie.

Project Mc²™ is een team van superslimme en coole meiden. Ze gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionagevaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8 (‘innovate’)! Sluit je aan bij Project Mc², echte meiden met echte vaardigheden, en gebruik S.T.E.A.M. om de wereld een make-over te geven, experiment voor experiment. Kijk naar de originele Project Mc²-serie op Netflix!

Project Mc² Ultimate Makeover bag
Aan de voorkant van de verpakking zie je een rugzak met opslag, lipglosspen, nagellakpen, tube voor haarmascara en krijtjesschijf met 6 kleuren. Aanvullende huis-, tuin en keukeningrediënten niet inbegrepen. In de Rugzak zit er een potje, 2 pipetjes, glanzende nagellak (basis), gekleurde nagellak en lipgloss met glitters en geurtje. Er zit ook een experimentboekje en een telefoonhouder.

Project Mc² Ultimate Makeover bag
Met deze modieuze rugzak kan je als een geweldig lab om make-up te maken en op te bergen. Bovendien kan je de tas overal meenemen waar je ook gaat. Alle vakjes in de tas zijn handig om daar alle spulletjes weer in op te bergen. En je kunt daar je eigen zelfgemaakte make-up in make-up-paletvorm bewaren. In de experimentboekje staan aantal DIY`s zoals zelfgemaakt nagellak, zelfgemaakt make-up van kleurkrijt.

DIY nagellak uit experimentboekje :
– houder, kleurstof (of oogschaduw niet inbegrepen), basis nagellak ( of doorzichtige nagellak niet inbegrepen) en een pipetje, kommetje en een lepel/stokje voor roeren (niet inbegrepen).
– Meng in het kommetje basis nagellak en kleurstof.
– Roer tot het een egaal mengsel is geworden en naar je gewenste kleur.
– Gebruik het pipetje om het vloeibare mengsel op te zuigen en uit te knijpen in de houder.
– Klaar dan kan je je zelfgemaakte nagellak aan brengen op je nagels. Doe het voorzichtig tijdens aanbrengen, anders kliederen.

Project Mc² Ultimate Makeover bag
Dankzij de telefoonhouder kan je je telefoon in selfie stand als een spiegel of gebruik het voor tutorial filmpjes op YouTube. Superleuk toch! Erg leuk speelgoed en handig dat je alles mee kunt nemen in de tas. Wel de prijs aan de dure kant voor wat je krijgt. Dit chique speelgoed is voor meisjes van 7 tot ongeveer 11-12 jaar. Met deze chique lab in de vorm van een tas kan ze eigen make-up te maken en experimenten. Leuk voor je dochter of als cadeautje voor je nichtje(s).

Project Mc² Ultimate Makeover bag € 62,36 en online onder andere verkrijgbaar via bol.com

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd en bevat affiliate links disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like