Follow:

Renesse vlog dag #4

2020aug4bbbbb

Met smartphone bij de hand maakte ik dit jaar de zomervakantie in de foto`s en filmpjes. Kijk je mee2020aug4b Vroeg fietste mijn ma en onze zoon naar het strand toe. En ik bleef thuis dus deze kans gebruikte ik om outfit foto`s te maken. Ik heb aantal outfit foto`s gemaakt maar geen enkele foto`s superwoow, vind ik. Het was warm weer. 2020aug4bb 2020aug4bbb 2020aug4bbbb Ik wil graag dit vakantiehuis hebben. Dreaming! 2020aug4bbbbbb Djess maakte dit jaar kasteel 2020aug4bbbbbbb 2020aug4bbbbbbbb Midden in de middag zaten wij weer op het strand. Daar heb ik even naar de duinen om foto`s te maken. En yes! heb de vogel op de foto vast te leggen. en lekker BBQ voor de eerste keer in het vakantiehuis

VLOG

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like