Follow:

Fashion friday : Tie-Dye T-shirts & Loungewear

2020-Femmeluxe8a Hoi..hoi.. Echt super leuk als er nieuw kleding komt. Last ontving ik het pakket met daarin maar liefs 3 T-shirts en een loungewear setje. Een paar blogposten terug liet ik al aantal kleding van Femme Luxe en de kleding die ik vandaag aan jullie laat zien, zijn ze ook van de webshop Femme luxe. Kijk je mee

Ik ga beginnen met Tie-dye shirts. Tie-Dye is op dit moment trend en ik ben eigenlijk van plan om zelf te maken maar tot nu toe nog geen tijd voor. Hopelijk binnenkort. Alle Tie-Dye T-Shirts hebben crumple effect/stijl maar wel in drie kleuren blauw, roze en paars. Met opzet heb ik grote maat besteld. De blauw en roze heb ik in maat XL en de paars maat L besteld. De Shirts kan je makkelijk combineren met jeans, korte broek, rokje, lange rok en of als jurkje. Omdat ik niet zo lang ben, kan ik hem makkelijk als jurkje dragen. Lekker zo oversize Shirts. 2020-Femmeluxe8ab 2020-Femmeluxe8ac 2020-Femmeluxe8ad 2020-Femmeluxe8add 2020-Femmeluxe8ae Misschien jullie al vaak gezien dat ik meerdere loungewear setje van Femme luxe. Is dat niet genoeg? vragen jullie misschien het wel en het antwoord is, nee…nooit genoeg want tja ik heb redenen waarom heb ik een loungewear set gekozen. Deze fris baby blue kleur heb ik nog niet en de top is wel krop maar niet te krop (onder navel) en een beetje off sholder. Ik vind het heerlijk als thuis ben om loungewear te dragen.

Ik heb een maat S/M besteld want maat M/L is de broek te groot. Maat S/M is perfect voor mij. Hij zit erg lekker en de broek heeft broekzakken aan de beidekanten, niet diep helaas maar het is wel fijn. Het off sholder gedeelte valt bij mij gelukkig wel mee.

De stof van deze loungewear is niet dun en niet te dik. Dus je kunt dragen voor het weer als mooi temperatuur is. Als het weer en een beetje koud is kan altijd Shirts of hemdje eronder dragen.

Je kunt deze loungewear setje voor thuis dragen maar ook prima de deur uit. Ik heb zelf ook gedaan met andere loungewear broek die ik combineer met Shirt en een zomerjas. 2020-Femmeluxe8aee Ik ben weer blij met zelf gekozen kleding en ze zijn niet zo duur. Ik wil zeker graag de kleding uitzoeken maar dan probeer ik niet weer loungwear maar wel bijvoorbeeld Joggers, Jeans en andere kleding items. Je kunt de bovenste items-fashion op de webshop Femme luxe shoppen. Veel shopplezier!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like