Follow:

Review : Aqmore nail polishes (Waterbasis)

Wist je dat er nail polish die water als basis? Dat klinkt nieuw en lijkt mij fijn en goed. Aqmore nail polishes zijn water als basis. Dat kilik Ik heb er 3 van in mijn bezit. Het is gemaakt van 50% water en de rest van natuurlijke producten. Hieronder heb ik een test in filmpje gemaakt.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TOXRmRIBSms[/youtube]


De lakjes zitten in flesjes met daarop witte stikcer en beeld geprint. De dopjes zijn in silver kleur met shimmer uitzien. Het ziet er leuk uit. De kwastje is lang en small maar fijn in gebruik. Hieronder resultaat van de test. Je kan zien verschil tussen Aqmore nail polish water basis en andere nail polish

Ze zijn in 2 laagjes


Ik vind de structuur van de lak best vloeibaar en het buble af en toe als ik de kwastje omhoog doen, niet overdrijven. Wel beetje streperig vooral de groene (Wasabi, P010). Het droogt vrij snel en de geur is anders dan gewone nagellaks. Wat goed is …niet nodig nagelremover om je lakjes te verwijderen want ze kunnen verwijderd worden met warm water en afgepeld! Dit is nieuw voor mij!
Nog geen 2 dagen is de lakje zelf geopene. Hieronder zie je…die zonder nagellakremover of water, zelf open

Meer Aqmore NAil Polishes kan je op Younique nails vinden. Ze hebben mooie kleuren.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like