Follow:

Review : Dr. Organic Aloe Vera Wet Wipes


Gezicht reinigingsdoekjes is erg handig, snel, hygienisch en makkelijk vooral als je haast, geen tijd, weekendje weg of onderweg. Ik zoek de reiningsdoekjes die niet alleen make-up verwijderen maar graag my gezicht zacht en fresh voelen. Niet elke dag gebruik ik ze want ik was myn gezicht liever met gel en water, behalve echt haast of geen tijd..hop..lah reiningsdoekje…klaar! Een tijde heb ik dr. organic Aloe Vera gebruiken. Vandaag review over…

De verpakking is van plastick met wit en groene kleur. Er zitten 20 doekjes. Er bevatten 100% natural, paraben free, SLS free, No articial colour, fragrances or harsh preservatives. De doekjes zijn erg zacht. De doekje werkt zoals het moet..make-up verwijderen (zie foto onderaan) en ook de waterproof mascara (bij mij wel). Het prikt niet. Ik voel me myn huid fresh, zacht aan. Je hebt maar 1 doekje nodig om alle make-up op je gezicht schoon te maken. In het begin voel ik me klein beetje plakkerig maar langzamer weg, gelukkig want ik hou niet van plakkerigheid vooral op my gezicht. De geur moet ik wel aanwennen, niet storend maar toch niet my geur, maar goed..belangrijk is dat de doekjes werkt zoals het moet. Daarna gebruik tonic en dan nachtcreme. Klaar!

Pluspunten:
– haalt make-up er zo af ( ook waterproof)
– makkelijk in gebruik
– erg zachte reinigingsdoekjes
– heel fijn geprijsd
– 100% natural, paraben free, SLS free, No articial colour, fragrances or harsh preservatives
– een doekje voor gehele gezicht

Minpunt :
– De geur

Prijs £2.49 (20 reinigingsdoekjes) Voor meer info, kijk op Dr Organic website of kan je bij de tuinen kopen €3,39

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like