Follow:

Review : Dr. Organic “Manuka Honey Cuticle & Nail solution”


Mijn nagels en ook de cuticle zijn eigenlijk best goed genoeg maar af en toe wordt mijn nagels breken of er komen stripjes op mijn nagels, geen idee van wat de oorzaak. En de cuticle is best hard. Ik wil eigenlijk graag zacht cuticle rand mijn nagels. Toen ik een dr. Organic “Manuka Honey Cuticle & Nail solution” zag, ben ik erg nieuwsgierig van. Vandaag ga ik voor jullie reviewen. Klik voor meer info + foto`sWie niet mooi nagels hebben…zo belooft deze product zoals beeld op de verpakking. Het ziet er toch beloven uit!

Met opvallende kleur orange tube zit de gel/oil. Het ruikt echt naar honing. Het is niet erg gel-achtig en ook niet oil-achtig. Het fijn is de gel/oil is niet plakkerig. Het trekt redelijk snel in. Voor mijn nagels is de gel/oil werkt prima maar niet voor mijn harde cuticle. Voor mijn cuticle moet ik echt regelmatig insmeren. Maar als je vaak handen wassen (you know als pampers verschonen dan moet je vaak handen wassen). Misschien door te veel hand wassen werkt de gel/oil niet goed voor de cutcle. Dus ik smeer hem op mijn nagels voordat ik naar bed ga. Het werkt redelijk goed voor mijn harde cuticle. Je moet hem wel dus regelmatig insmeren.

Hier kan je zien mijn cuticle zonder hulp van deze gel/oil (links foto) en de rechte foto is mijn nagels en cuticle al behandeld.

Dr. organic producten kan je bij de Tuinen kopen. Deze gel kost £6.19 – 15ml.
Heb je ervaring met deze product?

Share
Previous Post Next Post

You may also like