Follow:

Review : Gosh Autumn Look 2011 “Click’n Conceal”


Gosh nieuw producten uit Autumn look 2011 o.a. Conceal “Click`n Conceal”. Er zijn maar vier kleuren : 01 Light, 02 Medium, 03 Dark en 04 Anti Redness. In de Gosh press doosje heb ik in de kleur 01 Light. Ik dacht toen..oje..dat zou te licht zijn voor mij. Maar het valt best mee, omdat myn huidkleur is niet echt bruin geworden (nog geen zon de laatste dagen). En als myn huid bruin word dan deze kleur is helaas te licht voor mij. Maar ik kan deze in de winter gebruiken.

De conceal verpakking is erg handig, just like a pen, druk op de knop achterop de stick, wel opletten niet te veel drukken want je krijgt strak te veel en dat heb je niet nodig want je hebt maar kleine beetje nodig. Het dekking is goed. De conceal zelf is niet te waterig en ook niet te dik, precies goed voor mij persoonlijk. Wat pluspunten zijn… het is niet plakkerig en geurloos.

Click’N Conceal €8.99 vanaf oktober exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.


Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like