Follow:

LOVE SPA voor een perfect spa-momentje thuis

Love Spa
Het weer wordt dag na dag donker, somber en af en toe regenen. Met dit weer lijkt mij de zomer echt voorbij. Het is tijd dus om de zon op een andere manier moeten opzoeken. Een goede manier is met Lovespa serie verzorgingsproducten die ik vandaag voor jullie uittesten. Lees je mee

LOVE SPA verzorgingsproducten

Love spa
De producten zitten in vrolijke, felgekleurde verpakkingen. Hier wordt je al blij van. Echt zomer gevoel krijgen. Ik ontvang drie LOVE SPA verzorgingsproducten : Shower gel, body scrub en bode butter. De Lovespa serie bestaat uit voedende en verzorgende body butters, exfolierende zoutscrubs en verfrissende douche gels in verschillende kleuren en varianten.

LOVE SPA Shower Gels

Love Spa
Love Spa
LOVE SPA Shower Gels €1,29 (200ml.) verpakt in een blauwe tube met daarop groot letter COCOCNUT (. Het is duidelijk dus dat ik een Shower Gels met Coconut geur gekregen. Ik ga de dag beginnen dus onder de douche met deze showergels. De klikdop is helaas kapot maar ik kan nog wel dichtdoen. De showergels heeft een clear/transparant gels en de geur ruikt naar coconut zoals op de verpakking. Je voelt alsof dat je op vakantie bent in lekker warm landen of op strand vol met palmbomen. Heerlijk schoon en frisse gevoel om je dag te beginnen. Mijn huid voelt lekker zacht aan, van mij mag de geur goed blijven hangen. Voor extra heerlijk zachte huid kan je combineren met de scrubs en de boters. LOVE SPA Shower Gels verkrijgbaar in 5 verschillende geuren Flower & Fruit, Coconut, Hammam, Vanilla en Honey.

LOVE SPA Body Scrubs

Love SpaLove Spa
LOVE SPA Body Scrubs €2,49 (250 gram.) verpakt in een felgekleurde blik. Ook staat grote tekst body scrub HONEY. Wanneer ik de deksel open, zie je de blik goed afgesloten met een stukje folie. Deze scrub is dik van textuur, bodybutter scrub maar het scrub gemakkelijk en het smelt goed tijdens scrubben. De scrub heeft combinatie van zout en olie en heeft een aangename geurtje. Het laat een beetje vet achter maar dit vind ik fijn. Na gebruik voel mijn huid heerlijk zacht aan. Voor optimale verzorging smeer daarna met LOVE SPA body butter. LOVE SPA Body Scrubs zijn er in de warme geuren Hammam en Honey, en bevatten amandel- en soja olie.

LOVE SPA Body Butter

Love SpaLove Spa
LOVE SPA Body Butter €2,49 (200ml.) verpakt in dezelfde vrolijke, felgekleurde blik als de body scrub. De body butter heeft een romig van textuur daardoor breng gemakkelijk aan. Dit product bevat karitéboter (shea butter) en verschillende natuurlijke oliën heerlijk voor een (nazomerse) huid. Deze body butter is in Flower & Fruit variant maar de fruit geur is meer dan de flower geurtje. Het ruikt heerlijk overheersend fruit geur. Je moet wel van de fuirt geur houden. Ik vind het zelf heerlijk en bovendien voel mij huid heerlijk zacht aan. De bodybutters zijn verkrijgbaar in de varianten Coconut met kokosolie, avocado-olie, shea butter en vitamine E; Shea & Vanilla met shea butter, amandelolie en vanille-extract en Flower & Fruit met abrikozenpitolie, shea butter en granaatappelextract.

LOVE SPA verzorgingsproducten

Love Spa
LOVE SPA verzorgingsproducten vind ik heerlijk. Het voelt dat je zomer spa momentje in huis. De heerlijk zomer geurtjes maken het helemaal af. Ik ben benieuwd naar andere geuren. Ze klinken allemaal lekker. Met koude weertje is het heerlijk om me time met LOVE SPA verzorgingsproducten gewoon thuis te doen. En ze zijn ook nog eens heel leuk staan in je badkamer. LOVE SPA verzorgingsproducten zijn exclusief verkrijgbaar bij Action.

Heb je al deze LOVE SPA verzorgingsproducten al gekocht?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like