Follow:

Review : LookX Bio Sun Protector PowderVandaag ga ik nieuw product van Looks genaamd ” BIO Sun Protector POWDER”. Dit is een mooi bruine poeder bescherming met hele subtiele goudshimmer, UVA- en UVB-filters beschermen met medium factor 20 en Vitamine E.

Wat zei Lookx over LookX Bio Sun Protector Powder :
Er gezond uitzien en toch goed beschermd door het leven gaan. Dat doe je met de innovatieve LOOkX BIO Protector POWDER Medium SPF 20, de decoratieve bescherming met goudpigmenten! LOOkX BIO Protector POWDER Medium matteert de glanzende zones en geeft tegelijkertijd langdurig een subtiele, gouden glans. Je krijgt een heldere en zacht gekleurde teint. De romige fluweeltextuur van het poeder legt een transparante film over de huid, wat resulteert in een soepel en zacht gevoel.

Vitamine E en het UV-schild werken samen tegen vrije radicalen en UV-stralingen.
Het doosje is mettalic zilver. Het bestaat uit 2 delen : de bovenste zie je powder en spiegeltje en de onderste het sponsje. Handig vind ik het persoonlijk, vooral als je hem overal wilt menemen. De poeder geeft mooi matte maar iets shimmer effect krijg, maar ik doe niet op my gehele gezicht want ik wil niet myn gezicht glitteren. Ik vind het fijn als bronzer of highlighter gebruiken.

De LOOkX Bio Sun Protector Powder voor € 20,50 per stuk is verkrijgbaar bij de webwinkel Lookx en bij diverse verkooppunten.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like