Follow:

Review : MAC Sculpt Foundation SPF 15 NC25


Tijdje liet ik jullie zien my vorige jaar haul lees. Met vol enthusiast gebruik ik die MAC Sculpt foundation SPF 15 NC25. Ik heb vaak goed ervaringen gehoord, dus ben al laaaaaang erg benieuwd naar. Die stond zelf in my beauty verlanglijstje. En dit jaar is uitgekomen…thank to mezelf 😉 En wat vind ik hem…benieuwd

In 40 ml zit die foundation, best veel dus…ik dacht dat kleine tubtje. Ik gebruik hem met stippling bruch, met vinger en met foundation kwast. Ik kan niet hem zeggen dat Wauw… foundation is. De foundation dekt wel goed maar niet echt zoals ik verwacht. Je gebruik maar in klein beetje nodig. Helaas de kleur is toch te licht voor mij.
Hieronder de geblende foundation.

Deze foundation heb ik gekocht bij All cosmetics wholesale $28.99

Meng jullie MAC sculpt foundation met andere foundation? En Wat zijn jullie fav. foundation?

Share
Previous Post Next Post

You may also like