Follow:

Review Neutrogena Deep Clean Scrub

Eerst wil ik zeggen Love :heart: “Neutrogena Deep Clean gentle Scrub” Echt waar..! De scrub is zachte scrub (niet groof) dus geschikt voor gevoelige huid, ruikt fris (lekker) en kan elke dag gebruiken. Het komt schuim als je op gezicht met beetje water scrubben. Ik voel me mijn huid zacht, fris en schoon. Echt aanraden.

Helaas kan ik niet die scrub in Nederland vinden. Ik had deze bij sasa.com besteld. Ik heb hem al opgemaakt.

Helaas zag ik net op sasa.com geen meer die scrub en dus ik moet andere scrub zoeken. Op dit moment gebruik ik van Hema maar ik vind te grof en dus ik moet zacht scrubben op myn gezicht.

[note]Myn lieve schoonzusje Jeannet is ziek..Heel veel beterschap Jeannet![/note]

Welke scrubs raden jullie aan mij?! Let me know

Share
Previous Post Next Post

You may also like