Follow:

Sms & skype

Eergisteren hoorde ik bekende geluid uit my mobiel :mobiel: ..wie..en wie..de sms berichtje?! Het was sms berichtje van myn oude zus Heni..”Teh…yay..gevonden hoe film kan maken. Puput (myn nichtje) en Sahrul (my neefje) zijn blij en leuk om filmpje te maken…echt leuk..Teh!”. My antwoord “Goed..zo..zie wel kan je vinden en heb toch in de brief xtra uitleggen hoe alles moet doen”.

van haar weer “Teh..wat is Scan? (bedoel SCN)” Daar kan je kiezen voor persoon/dieren, planten, binnen enzo om foto`s te maken. Je hebt toch die brief gelezen..daar heb ik ook aantekening gemaakt” Nou…ik belde haar dan gewoon..iets makkelijker om meer uit te leggen. Dus ik skyped haar..

He…Teh..echt leuk he…bla…bla…en over die camera..ik hoorde hoe blij ze is met digitale camera en veel oefenen met alle knopje en wat moet doen als kaart vol enzo…enzo…
Dan verder kletsen dat onze geboortestad Tasikmalaya er aardbeving was en een van onze ooms (broetje van myn moeder) is al overleden vanwege zijn ziekte en een zwager is ook overleden (de echtegenot van myn moeder`s zusje).

Die ooms is echt lieve ooms maar sinds hij hertrouwd…Wij hebben geen contact meer (Idl Fitri voor fftjes). De laatste heb ik hem gezien, was in my trouwdag.

We hebben best lang geklets van alles wat..en ook natuurlijk over my zwangerschap. Ze vindt echt mooi die fotoalbum. En blij dat alles goed, gezond met mij. Als ze internet hebt zou echt leuk zijn als wij kunnen met elkaar zien via webcam ofzo…of zij heeft eigen Youtube kanaal dan kan de video van haar kinderen uploaden dan kan ik zien. Maar helaas weet het nog niet hoe alles moet omgaan met computer/internet. Haar kinderen kunnen wel computeren zonder internet (games natuurlijk). Ze wilt wel graag internet hebben maar helaas kan ik niet helpen (de kost van internet bedoel). My droom wel…! dat ze op een dag internet hebben.

Share
Previous Post Next Post

You may also like