Follow:

Review : Palmer`s Cocoa Butter Formula


Een tijdje geleden las ik in mailbox een email of ik het zou leuk vinden om Palmer`s producten uit te proberen. Natuurlijk wil ik graag want ben erg benieuwd naar. In de pakketje zitten er vier Palmer`s producten : Body Butter, Butter Formula, Butter Formula Lotion en de Geconcentreerde Crème. Zijn jullie ook benieuwd…kijk dan mee voor meer info…

Cocoa Butter Formula met vitamine E verzacht en camoufleert vlekjes en littekens. Deze formule verstevigd en is hydraterend voor de zeer droge huid en is zelfs te gebruiken als after sun. Perfect voor de zeer droge huid.


Cocoa Butter Formula (pot) – € 4,99 – 100g. is een boter (net als smeerboter). De boter ziet er hard uit maar het smelt gelijk zodra je op je huid smeren. Het wordt olieachtig op je huid maar het trekt snel in. De boter ruikt naar heerlijk cocoa en ik voel me myn huid heerlijk zacht aan. Je hebt maar kleine beetje nodig om je droge pleks op je huid smeren bijv. Knieen, ellebogen, nagelriemen. En de boter kan als after sun gebruiken.

Cocoa Body Butter met vitamine E helpt te hydrateren. Deze extra rijke, vochtinbrengende formule, smelt in je huid en maakt je huid glad en zacht. Perfect voor een droge tot zeer droge huid.


Cocoa Body Butter (pot) € 6,99 – 170g. De butter is lekker rommig dus het smeert makkelijk in en trekt snel in. Het maakt mijn huid zacht voelen. Ik ruik naar de cacao maar zodra ik op myn huid smeren, ik ruik naar iets beetje muf geurtje. De geur blijft best lang hangen, dus vind niet zo prettig. Dit is niet myn geur…jammer

Cocoa Butter Formula Lotion met vitamine E verzacht en camoufleert vlekjes en littekens. Deze fomule verstevigd en is hydraterend voor de droge tot zeer droge huid. De lotion is makkelijk te gebruiken voor het hele lichaam en kan ook gebruikt worden als after sun.

Cocoa Butter Formula Lotion (flacon) € 4,99 – 250ml. is lekker dun, niet te. Het smeer/trekt heel makkelijk in. Je hebt maar kleine beetje nodig dus je kan lang mee doen. Deze lotion ruikt ik naar cocoa ook maar iets lichte zoet. Lekker! Vlekjes en littekens verzachten, het valt niet op. De lotion kan ook als after sun gebruikt worden.

Cocoa Butter Formula geconcentreerde crème is ideaal voor extra droge plekken zoals handen, knieën en ellebogen. De crème verstevigd en is hydraterend voor de droge tot zeer droge huid.

Cocoa Butter Formula geconcentreerde crème (tube) € 2,99 – 60g. is heerlijk crème die niet te dun en het smeert makkelijk in. Hier heb je maar een kleine beetje nodig. De geur is heerlijk naar zoete cocoa. Lekker! De tube is niet te klein en te groot dus handig om hem overal te nemen.

Ik ben erg tevreden met Palmer`s producten, behalve de geur van body butter (vind niet lekker). Palmer’s is onder andere te koop bij Kruidvat, Etos, DA en DIO.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like