Follow:

Review : Revlon Colorburst Lipsgloss


Toen ik persbericht over nieuwe Revlon Colorburst lipgloss in myn mailbox las, ben erg nieuwsgierig naar deze prachtige lipgloss. Revlon ïntroduceer Colorburst lipgloss die speciaal ontwikkeld voor vrouwen met passie voor kleur, glans én producten die deze beloftes waarmaken. Er zijn in 7 kleuren : Crystal Lilac, Starwberry, Peony, Bordeaux, Papaya, Sunset Peach en Gold Dust. Lees en kijk verder voor swatches en foto`s…

De ingredienten :

Ik heb er twee kleuren in my bezit : 016 Bordeaux en 002 Crystal Lilac. De verpakking van deze lipgloss is simpel maar vind het mooi..ziet er chick uit door de zwart gehaakte dop. De tube zelf doorzichtig die je kan duidelijk zien de kleur van de lipgloss. De lipgloss bevat moisturizers antioxidanten als zoete amandelolie en vitamine E die zorgt verzachte je lippen en de textuur verbeteren. De lipgloss zelf ruikt zacht naar vanille en de applicator is erg fijn in gebruik. In de lipgloss zelf zitten er zachte shimmer in maar niet te, wat fijn! Op myn lippen voelen de gloss lekker licht en zacht. Het geeft glans, verzorgen en het blijft redelijk goed zitten. De shimmer valt niet meer op myn lippen, dat vind ik fijn. Ik merk dat de Crystal Lilac wordt mooi transparant gloss na een paar minuutje op myn lippen.

Revlon ColorBurst lipgloss kost €10,95 per stuk, vind toch best aan dure kant maar het is zeker mooi lipgloss. Te koop bij verschillende filialen van de DA en Etos.


Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like