Follow:

Ff vrieze neus halen

Vandaag schijnt de zon en Ik stond vroeg op want myn plan gaat lekker vroeg naar centrum. Ik wil vrieze neus halen naar centrum. Dus vandaag ging Ik met de bus want myn man moest op de nieuwe wasmachine wachten. Hij komt rond half 10 en half een. Dus Ik ging in eentje naar centrum, maar geeft want Ik kon vroeg vertrekken en vroeg terug naar huis.

Het was nog lekker rustig in centrum en Ik ging gelijk naar Trekpleister om Wet`n Wild oogschaduw nummer E91610 (Midnight Magic) voor Girl love Beauty maar helaaaaaaaas geen. Ik heb aan de personeel gevraagd Hij zei “Misschien komt in 2 maanden die oogscahduw (niet belooft) want elke seizon komt nieuw andere kleuren”. Helaas dus..

Verder ging ik ff Douglas langs om myn waardebonnen in te ruilen. Hier onder heb ik van Douglas gekregen : 3 stappen van Clinique (gemengde huuid) en sample parfum van Lancome (Magnifique). Eigenlijk is de waardebonnen voor Flower by Kenzo maar nog geen sample dus kreeg Lancome MAgnifique. Voor mij het maakte niet uit.

Dhin`s leuke dingen
Verder ben ik langs Vera Moda winkel en daar zag ik Jeans legging (die wil ik), maar nog niet gekocht. En dan ging ik naar John Gladwell winkel om myn Iris waardebon (van myn verjaardag op werk gekregen) in te ruilen naar Nomination bendel met hangende klavertje.

Op zaterdag is meestal markt dus lekkerbekjes gekocht. Hmmm lekker.

Om half 12 ben ik weer thuis en YaY…! de nieuw wasmachine staat al en nu is de wasmachine aan het draaien. Het geluid uit de machine zo zacht.

Lekker ff vrieze neus halen in centrum tegelijktertijd naar leuke spullen kijken, hoewel niks gekocht hebt.

Fijne zaterdag!

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like