Follow:

Hema Skin Protecting Illuminating & Matt Skin Foundation

Hema Foundation
Hema beauty heeft de nieuwe foundation aan het assortiment toegevoegd. In dit artikel ga ik twee Hema foundation aan jullie laten zien : “Hema Skin Protecting Illuminating foundation – neutral 03” en “Hema Matt Skin Foundation – neutral 01”. Ik heb ze al getest en vandaag ga ik ze en vandaag ga ik graag aan jullie vertellen wat ik ervan vond, ik ben heel erg benieuwd. Jullie ook? Lees dan maar mee

Hema Matt Skin Foundation – Neutral 01 – €5.00 ( 30ml. )

Hema Foundation
Hema Matt Skin Foundation zit in een simpel tube. Wanneer je de dop eraf draait, zit er nog een beschermen aluminium lipje op de opening. Op de achterkant van de verpakking vind je wat meer informatie. Deze maat skin foundation zijn er in maar liefst 10 verschillende kleuren en dat lijkt mij genoeg keuzen voor je. Ik heb de kleur neutral 01. Deze matt foundation heeft een vrij lichte kleur maar ik merk tijden aanbrengen dat de kleur is wel best prima voor mijn getinte huid. Op dit moment mijn huid heeft licht kleur. De foundation is redelijk vloeibaar en het smeert gemakkelijk. Voor mooi egale dekking een twee laagje aanbrengen. Voor mij is een laagje al goed dekken. Ik vind het echt een hele mooie foundation met een natuurlijk matterend effect. Deze foundation is vooral geschikt voor een normale tot vette huid.

Hema Skin Protecting Illuminating Foundation – Neutral 03 – €7.50 ( 30ml. )

Hema Foundation
Hema Skin Protecting Illuminating Foundation zit in een glas verpakking met een handig pompsysteem. Wat nog handig is, door een transparante verpakking kan je de kleur zien en zie je hoeveel de foundation zit nog in de verpakking. De SPF 30 beschermt je natuurlijk tegen de zon, maar de foundation is ook verrijkt met Vitamine E en hylaronzuur. De Vitamine E zorgt ervoor dat de foundation beter door de huid opgenomen wordt en zo beter blijft zitten. Hyaluronzuur verbetert de vochtbalans van de huid en SPF30 helpt te huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zonder parfum en dermatologisch getest. De kleur van deze foundation iets donkerder dan de matt skin foundation (zie swatches hieronder). Deze foundation is niet dun en niet dik structuur daardoor het smeert makkelijk. Het dek een laagje prima maar voor meer dekken kan je meer laagje aanbrengen. Skin Protecting Illuminating Foundation is in 14 verschillende kleuren berschikbaar.

Hema Foundation
Zoals kan je zien de swatches of de kleur van beide foundation is niet dezelfde hoewel de producten hebben dezelfde naam “neutral”. De matt skin foundation heeft een lichter kleur dan de skin protecting illuminating foundation. Hieronder hoe het eruit ziet op mij gezicht.

no make-up
Full face zonder foundation en andere make-up

Hema Foundation
Full face met beide foundation en zonder poeder, wel blush. Een kant met matt skin foundation en de andere kant met skin protecting illuminating foundation. De kleur van beide foundation vind ik iets te licht voor mij maar je kunt met donkere tint combineren/mengen. Er zijn genoeg tinten beschikbaar bij HEMA winkels/webshop.

Hema Skin Protecting Illuminating & Matt Skin Foundation

Hema Foundation
Beide foundation van HEMA vind ik hele fijne foundation. Ik breng beide foundation aan met een kwast, spons en vingers en vind dat prima werken. Maar ik vind fijn werken met kwastje of mijn vingers te gebruiken om deze foundation aan te brengen. Het effect is mooi natuurlijk en het voelt niet zwaar aan. De foundation is al te koop bij de HEMA en online.

Heb je al deze foundation al gebruik?

Liefs,
Dhini

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like