Follow:

Hema Skin Protecting Illuminating & Matt Skin Foundation

Hema Foundation
Hema beauty heeft de nieuwe foundation aan het assortiment toegevoegd. In dit artikel ga ik twee Hema foundation aan jullie laten zien : “Hema Skin Protecting Illuminating foundation – neutral 03” en “Hema Matt Skin Foundation – neutral 01”. Ik heb ze al getest en vandaag ga ik ze en vandaag ga ik graag aan jullie vertellen wat ik ervan vond, ik ben heel erg benieuwd. Jullie ook? Lees dan maar mee

Hema Matt Skin Foundation – Neutral 01 – €5.00 ( 30ml. )

Hema Foundation
Hema Matt Skin Foundation zit in een simpel tube. Wanneer je de dop eraf draait, zit er nog een beschermen aluminium lipje op de opening. Op de achterkant van de verpakking vind je wat meer informatie. Deze maat skin foundation zijn er in maar liefst 10 verschillende kleuren en dat lijkt mij genoeg keuzen voor je. Ik heb de kleur neutral 01. Deze matt foundation heeft een vrij lichte kleur maar ik merk tijden aanbrengen dat de kleur is wel best prima voor mijn getinte huid. Op dit moment mijn huid heeft licht kleur. De foundation is redelijk vloeibaar en het smeert gemakkelijk. Voor mooi egale dekking een twee laagje aanbrengen. Voor mij is een laagje al goed dekken. Ik vind het echt een hele mooie foundation met een natuurlijk matterend effect. Deze foundation is vooral geschikt voor een normale tot vette huid.

Hema Skin Protecting Illuminating Foundation – Neutral 03 – €7.50 ( 30ml. )

Hema Foundation
Hema Skin Protecting Illuminating Foundation zit in een glas verpakking met een handig pompsysteem. Wat nog handig is, door een transparante verpakking kan je de kleur zien en zie je hoeveel de foundation zit nog in de verpakking. De SPF 30 beschermt je natuurlijk tegen de zon, maar de foundation is ook verrijkt met Vitamine E en hylaronzuur. De Vitamine E zorgt ervoor dat de foundation beter door de huid opgenomen wordt en zo beter blijft zitten. Hyaluronzuur verbetert de vochtbalans van de huid en SPF30 helpt te huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zonder parfum en dermatologisch getest. De kleur van deze foundation iets donkerder dan de matt skin foundation (zie swatches hieronder). Deze foundation is niet dun en niet dik structuur daardoor het smeert makkelijk. Het dek een laagje prima maar voor meer dekken kan je meer laagje aanbrengen. Skin Protecting Illuminating Foundation is in 14 verschillende kleuren berschikbaar.

Hema Foundation
Zoals kan je zien de swatches of de kleur van beide foundation is niet dezelfde hoewel de producten hebben dezelfde naam “neutral”. De matt skin foundation heeft een lichter kleur dan de skin protecting illuminating foundation. Hieronder hoe het eruit ziet op mij gezicht.

no make-up
Full face zonder foundation en andere make-up

Hema Foundation
Full face met beide foundation en zonder poeder, wel blush. Een kant met matt skin foundation en de andere kant met skin protecting illuminating foundation. De kleur van beide foundation vind ik iets te licht voor mij maar je kunt met donkere tint combineren/mengen. Er zijn genoeg tinten beschikbaar bij HEMA winkels/webshop.

Hema Skin Protecting Illuminating & Matt Skin Foundation

Hema Foundation
Beide foundation van HEMA vind ik hele fijne foundation. Ik breng beide foundation aan met een kwast, spons en vingers en vind dat prima werken. Maar ik vind fijn werken met kwastje of mijn vingers te gebruiken om deze foundation aan te brengen. Het effect is mooi natuurlijk en het voelt niet zwaar aan. De foundation is al te koop bij de HEMA en online.

Heb je al deze foundation al gebruik?

Liefs,
Dhini

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply Linda

  Het effect is inderdaad heel erg mooi en natuurlijk! Staat je erg mooi ?
  Linda´s last blog post ..Bloesem in Brussel

  10 April 2018 at 09:49
 • Reply An

  Ziet er goed uit. Zet ikde vokgede keer op mijn lijstje.
  An´s last blog post ..Detour: meeslepende audiotours in wereldsteden en andere iconische plaatsen

  09 April 2018 at 11:28
 • Reply tamara

  Ik heb zelf ook een hema foundation ben daar wel erg tevreden mee
  tamara´s last blog post ..Glo soap bar

  08 April 2018 at 09:33
 • Reply Rory

  Heel eerlijk gebruik ik nooit foundation. Ik kan er dus ook niet echt over oordelen. Zo op de foto ziet het er mooi uit en het klinkt ook als een fijn prijsje.
  Rory´s last blog post ..Lees jij vaak in bed? Dan is Lift-Structure van Filorga een goed idee

  05 April 2018 at 20:01
 • Reply Susan

  Klinkt goed! Gebruik zelf altijd Clinique, dus denk niet dat ik deze snel zou proberen… Al moet ik zeggen dat het mij bijstaat dat ik ooit eens een foundation heb gehad van de HEMA, die heel vet uitsloeg! Kan ook aan mij liggen, haha…

  04 April 2018 at 20:36
 • Reply Eke

  Fijne uitgebreide review! Ik ga snel maar eens naar de Hema om te kijken!

  04 April 2018 at 14:51
 • Reply Bianca

  Deze foundations zijn beide erg prettig om te gebruiken en ook nog eens redelijk betaalbaar x
  Bianca´s last blog post ..BEAUTY | MUA PRISM HIGHLIGHTERS

  04 April 2018 at 10:00
 • Reply Lindsey Beljaars

  Klinkt prima! Ik ben zelf nog niet bekend met deze foundation van HEMA
  Lindsey Beljaars´s last blog post ..De eerste dagen met Spyke

  04 April 2018 at 08:36
 • Reply Grassiella Watson

  Voor dat leuke prijsje lijkt het me het proberen zeker waard! Gezien ik een gevoelige huid heb gebruik ik enkel foundation van hetzelfde merk, Mary Kay.

  04 April 2018 at 03:54
 • Reply Marleen

  Hema wordt steeds uitgebreider. Ga dit ook eens testen!

  03 April 2018 at 21:56
 • Reply Nienke

  Ik ben erg benieuwd geworden naar die Matt Skin foundation!
  Nienke´s last blog post ..Winactie: Vijf PinkGellac gelnagellakjes

  03 April 2018 at 19:27
 • Reply Tania

  Heb nog nooit een foundation van hema gekocht. Je hebt me wel benieuwd gemaakt.
  Tania´s last blog post ..Favorieten Maart

  03 April 2018 at 17:05
 • Reply Bianca Schrijft

  Ik ben niet bekend met deze foundations, ze klinken wel heel prettig. Het zachte prijsje is dan ook nog eens mooi meegenomen.
  Bianca Schrijft´s last blog post ..Mindfulness en 1000 vragen aan jezelf van Flow

  03 April 2018 at 16:56
 • Reply Felice

  ik heb niet alleen deze foundation niet gebruikt, ik heb nog nooit foundation gebruikt…

  03 April 2018 at 16:45
 • Reply Shirley Angel

  Ik heb nog nooit een foundation gebruikt van de Hema. Ik gebruik zelf de producten van Clinique. Maar deze van de Hema dekt wel mooi:)

  03 April 2018 at 16:19
 • Reply charlotte swart

  Wauw die dekt mooi, had ik eigenlijk niet verwacht van de Hema
  charlotte swart´s last blog post ..Het Limburgs museum

  03 April 2018 at 15:26
 • Reply Laura

  Ik heb zelf deze foundation al meermaals gebruikt en was er eigenlijk heel tevreden over! Ik breng ‘m wel het liefste aan met een sponsje, omwille van de dekking!
  Laura´s last blog post ..Onze keuze voor een tweedehands geboortelijst

  03 April 2018 at 14:08
 • Reply Luc van de Wiel

  Bij de Hema hebben ze dus ook goed spul! 🙂

  03 April 2018 at 14:00
 • Reply Frederique

  Ik gebruik nooit foundation maar ziet er goed uit voor een mooi prijsje ook.

  03 April 2018 at 13:54
 • Reply Marlies

  Nee ik heb deze nog niet gebruikt, maar ziet er mooi uit.

  03 April 2018 at 13:21
 • Reply Mariëlle Meray

  Best een goede dekking toch? Ik ben benieuwd ik wil ze zelf ook binnenkort gaan proberen!
  Mariëlle Meray´s last blog post ..zelf de lekkerste croissants maken met roomboter

  03 April 2018 at 11:19
 • Reply Krystle/Batboy

  Ziet er goed uit! Ik gebruik altijd foundation van Vichy
  Krystle/Batboy´s last blog post ..Mannen zijn valsspelers

  03 April 2018 at 10:59
 • Reply nicole

  Nee, maar wel handig dat dit gewoon bij de Hema te koop is! Dat is lekker laagdrempelig.
  nicole´s last blog post ..Van buggy tot rollator, van traphekje tot traplift

  03 April 2018 at 10:54
 • Reply Judith

  oh wow het dekt wel erg mooi, had ik niet verwacht van de hema

  03 April 2018 at 10:41
 • Reply Jessica - Foodie Feest

  Ziet eruit als een fijne foundation voor een prima prijsje 🙂 Ik gebruik altijd die van Catrice, die lijkt hier een beetje op.
  Jessica – Foodie Feest´s last blog post ..Olijventapenade met parmezaanse kaas

  03 April 2018 at 10:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge