Follow:

Review & Swatches : e-n@il nail polish


Van Uniqso mocht ik nagellak kiezen en heb een setje e-n@il “Sweet Touch” nagellak en een Eco Town “Green” gekozen want ik ben erg nieuwsgierig naar. Maar ik heb een extra nagellak en nail sticker erbij gekregen. Die van eco town en stickertje ga in aparte artikel updaten. Dus vandaag is e-n@ail setje online.


e-n@ail setje zijn op uniqso site er 3 nagellak (11ml/ flesje) maar heb de glittertje erbij ontvangen. Deze setje e-n@il “Sweet Touch”. De lakje zitten in cute flesjes met wit dopje en daarop e-n@il. Hieronder swatches op nagelwieltje en heb 2 laagje gedaan.


De roze kleur M01A Strawberry, Het lakje is erg vloeibaar maar het dekt goed en droog vrij snel en dat vind ik best fijn. Het kwastje is vrij klein maar het is fijn in gebruik. Het ruikt iets zoet. Alleen moet je opletten dat niet Top Coat gebruiken want het wordt de lakje op je nagels kapot van. Hier krijg de nagels streperig van. Het blijft helaas niet lang zitten. Nog geen een dagje is chippen. Hieronder met glitters erop dat zie je niet de streperig effect


De groene lakje P090 Green is ook vrij dun en hier moet ik drie laagjes doen en helaas zijn niet zo goed dekken en helaas streperig. Het heeft ook fijn kwastje. Verder dezelfde net als de rose kleur.


De licht groene glittertjes GG-W Snow Flake is doorzichtige glitter. Het lakje is erg dik en het moeilijk op je nagels smeren, niet fijn. Het ruik naar zoet fris.
De zilver glitter is dezelfde net als groene glittertjes, alleen bij deze iets meer dekken.

Pluspunten :
– No Aceton, toluene en formaldehyde
– lakt makkelijk
– Fijne kwastje
– Goed dekken (de roze one)
– Mooi kleur
– Fijne dun lak
– zoet fris
– met water kan je makkelijk eraf

Minpunten :
– Prijs ($USD21.90)
– niet goed dekking (de groene)
– Blijf niet lang zitten
– Niet goed substantie (lakt niet makkelijk)
– Online te koop uniqso

Met pay pal kan je betalen. Use Coupon code dhi10 get 10% op.

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like