Follow:

Review & Swatches : Mia Secret Nails


Mia Secret Nails zei “Wij maken de producten die voldoen aan uw verwachtingen. Laten we samen Beautiful Nails.”
Er zijn allerlei assortimenten in hun site zoals Acrylic nails system, Nail Glue and Top Coat, Crack nail polish en much more. En ik mocht een paar producten uitkiezen. Ben dus benieuwd naar. Hieronder zijn reviews en swatches

– Cuticle Oil (CL03 SPRING)

Er zitten bloemetjes in deze cuticle oil. Het fijn is deze cuticle oil niet vet en het maat de cuticle snel azcht zodat je kan de cuticle makkelijk te verwijderen en bovendien het ruikt heerlijk naar de bloemen. Het kwastje is klein en fijn in gebruik. Ben erg tevreden met deze cuticle oil.

– GLITTER NAIL POLISH (SILVER)

Zoals jullie hierboven de foto zien. Het is mooie glitter nail polish. Het dekt in 1 laagje best goed maar voor mooi egale glitter heb 2 laagjes gedaan. Het kwastje is klein maar fijn in gebruik. Het droogt ook redelijk snel.

– [TN-03] TINT NAIL POLISH (PURPLE)

De nagellak is erg dun. Hier moet ik 3-4 laagjes doen. Het dekt erg moelijk te krijgen…hier dekt maar daar te dun. Niet geurloos maar het is niet storend want verwijderd die stink wel tijdens op nagels smeren. Staat pruple kleur maar vind niet echt purple…iets naar purple blue. Het droogt is redelijk snel.

– FGN-02 LUXURY UV TOP GEL 288 PCS/CASE

Deze top coat lampje UV nodig om te gebruiken. Ik was enthusiant om die uit te testen en blijkbaar UV lamp nodig en dat helaas heb ik nog geen dus de top coat kan niet droog, wel glans effect krijgen.

– FG-01 UV FINISH GEL

Die top coat is ook dezeflde net als Luxury UV …een UV lamp nodig maar bij deze oeh…..echt stink zeg en blijft die laaaang hangen, niet prettig geur. Het geeft wel mooie glans effect.

– [CK5] CRACKLE™ NAIL POLISH & TRADEMARK CAP – [CK11] PASTEL BLUE

Crackle nagellak is al bekend en nu elke merk hebben, ook Mia Secret Nails heeft. Het is mat en crack best snel. Hierboven heb ik Mia Secret glitter als achtergrond.

– NAIL ART

Er zijn 2 mogelijkheden om te gebruiken met brush en pen. Handig om iets leuk te maken. Die kwastje is echt fijn in gebruik, ook de pen.

Hieronder heb ik wat met nail art pen en kwastje en glitter nagellakje en Tint nagellakje

Meer infomaties kan je opMia Secret Nails vinden.

Deze product heb ik gekregen van Mia Secret Nails

Share
Previous Post Next Post

You may also like