Follow:

Familie : Eindelijk videogesprek met myn ouders

Vanmiddag hoorde ik my oude mobiel ringen. Het was sms van myn oude zus en vroeg of ik kan skype online doen. My computer “toevallig” aan dus klikte ik gelijk skype en op videogesprek geklikt. Het was iets duurt lang tot wij kunnen gesprek want daar was beetje traag. Ik denk vanwege slecht weer (hard regen daar/Yogya).

Vandaag moet myn vader injectie doen en myn zwanger bracht meestal myn vader naar de dokter/zknhuis en daarna samen met myn moeder naar myn oude zus huis. Dan konden wij skypen. Vanavond gingen myn ouders terug naar hun huis en natuurlijk myn zwanger bracht hun terug naar hun huis.

Het duurde best lang om videogesprek met myn ouders te doen want myn oude zus was erg druk met school, haar kinderen, overleden van haar schoonmoeder en ook haar man…druk…druk… bovendien is het slecht weer in Yogya…merapie en regen.

Eindelijk kunnen myn ouders Djess in bewegen beeld zien. Helaas kon ik niet hun gezicht zien (piep donker daar). Het was om 8 uur `s avonds in Yogya en hier ongeveer half 1 – 1 uur. Maar in dit geval myn ouders zien Djess. Wel toch jammer dat ik myn ouders gezicht niet kon zien, hoop volgende keer beter want heb tips aan myn oude zus gegeven om lampje achter de mini laptop plaatsen, dan misschien beter beeld webcam. Ik zag maar bewengede silhouette 🙁
Het was best wel emotioneel voor mij om met myn ouders in beeld te zien hoeweel ik hun donkere silhouette zag.

En ik liet aan myn vader zien. De vorm achter Djess`s hoofd lijkt op my vader en dus vaak ik zei/roep/riep (tegen) Djess “Kakung (kakek – indonesische taal : Opa) Djono”. Myn vader heeft goed gezien…Ik zie echt inderdaad …die lijkt op myn vader.

Als myn vader ooit hier of wij daar naar toe, wil ik hun (Djess en myn vader hoofd) achterste hoofd op foto`s zetten. Hooooooooooooooooop ik!

Verder was helaas my webcam ook traag in bewegen. Irritant!

Weet je welke webcam in goede kwaliteit? let me please in de comment – Thanks

Share
Previous Post Next Post

You may also like