Follow:

Review : Viva La Nails sample products (4)

Weer andere review Viva La Nails samples is update today 😀 De vorige updaten kan je hier vinden 1, 2, 3. Deze keer gebruik ik nagellak van Catrice Wine-tastic en deze keer gebruik ik een van viva la nails namelijk Crushed Shell – Coloured
Na de 2de laagjes strooi ik meteen de Crushed Shell op myn nagels. Als al droog dan top coat doen. Deze keer maak ik simpele nail art gewoon die Crushed Shell strooien. Easy toch maar best mooi effect krijgen. Min punt is dat die scherp is anders dan moet je goed die Shell drukken zodat goed op nagels geplakt. Dus volgende nail arts ga ik goed plat drukken.

Het is makkelijk eraf/verwijderen met gewone remover nagellak! (de tip heb gelezen in comment op Rinah site en het werkt echt goed)

Als je beautyblog of beauty youtube kanaal heb, kan je de stickers sample products op viva la nails.co.uk/samples bestellen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like