Follow:

Right now! I need heleboel money!

Jackpot
Heleboel money maakt niet gelukkig zei iedereen maar het is toch handig als veel genoeg hebt. Zoals bijvoorbeeld nu. Ja..right now..! Ik wil zo bad veel money hebben want ik kan gelijk naar mijn familie/vader vliegen/zien. Als dat gebeuren, gaan wij gelijk een paspoort voor Djess maken. Visa aanvragen dan vliegen. Ik hoeft niet veel kleren mee te nemen, wel souvenirs voor mijn nichtje en neefje. Kleding kan ik in daar kopen..zeg maar! De belangrijk is dat ik daar ben.

Dat muntje op de foto lijkt mij erg handig. Een muntje maar het is wel waardevol 😀 maar het valt dit bij ons…ha..ha…onmogelijk..meestal postcode winnaars zijn oudere mensen die in bejaarden wonnen.
Stars
Dus wij staan op vol sterretjes op de vloer vol met sterretjes…geluk sterretjes….je weet maar nooit.

Waarom heb ik zo veel nodig? Mijn oude zus vertelde mij dat de ziekenhuis kosten zijn duur. Toen ze mijn vader naar andere ziekenhuis bracht, moest ze voorschot eerst betalen en dat is niet goedkoop. Ze betaalde de voorschot 6miljoen roepia (ongeveer €500 – kurs RP. 11.000 ongeveer) Dus al onze vader lang in ziekenhuis ligt, word erg zwaar voor ons om de kosten te betalen. We need a Miracle. Logisch toch als ik right now heleboel money nodig!

Eergisteren heb ik money gestuurd. Tot nu toe weten wij nog niet hoeveel de kosten van ziekenhuis is? Wij hopen dat mijn vader zo snel mogelijk behandel/geopereerd worden (als het moet of nodig is) anders thuiszorg door mijn moeder, mijn oude zus en mijn zwager..Het kost goedkoper dan ligt in ziekenhuis.

Ik wil eigenlijk niet die posten maar ik wil even ei kwijt. Bedankt voor jullie reactie op vorige blogpost. Echt niet zo prettig foto`s om te zien.

Fijne avond allemaal en wij wensen jullie fijne feestdagen!

Share
Previous Post Next Post

You may also like