Follow:

Rimmel provocalips 550 play with fire

 photo 2015RimmelLip1a_zpsgsp7wf5f.jpg
Rimmel london heeft nieuw lipstick die belooft 16 uur kissproof lip colour goed blijft zitten. Ik ben benieuwd zo vandaag laat ik jullie weten.

 photo 2015RimmelLip1abb_zps2d92ep6k.jpg
De verpakking van de lipstick is niet origineel want ik heb meerdere keren verpakking zoiets gezien. Het is leuk dat er kusjes printer op de topcoat huls. De lipstick heeft twee delen, de lipstick en de topcoat. De lipstick heeft applicator.

De applicator werkt prima, maar als ik de lipstick op mijn lippen aanbreng, is het moeizaam om de lijntjes netjes te houden. Ongeveer een paar seconden wachten dan breng ik de topcoat. De lipstick is mooi glans geworden maar bij mij blijft niet goed lang zitten na wat drink en lunch en drink en dat is nog geen 16 uur. En bovendien maakt de lipstick mijn lippen erg droog, het voelt niet fijn dus ik smeer mijn lippen met lipbalm. Hieronder zie je eind van de dag dat de lipstick helemaal vervaag.

 photo 2015RimmelLip1ab_zpstjodhvmz.jpg

 photo 2015RimmelLip1abbbb_zpsiwx38m6z.jpg
De kleur van de lipstick is mooi donkerrood. Deze kleur is Rimmel provocalips 550 play with fire

 photo 2015RimmelLip1abbb_zpse3bwivmt.jpg

Voor mij blijft helaas deze Rimmel provocalips niet goed lang zitten (minder dan 16 uur is al vervaag). en bovendien worden mijn lippen droog van. Nee ik ben niet enthousiast over deze Rimmel Provocalips
Rimmel Provocalips is in zes kleuren beschikbaar en te koop voor € 11,99 per stuk bij de drogisterijen.

Heb je ervaring met Rimmel provocalips?

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like