Follow:

Ringen van knopen/button

Ring button
De knopen zijn van de kleertjes. Als je nieuw kleertjes kopen, daar hangt meestal extra knopje. Dat bewaar ik in de potje. En wat doe ik met de knopen? een ring maken. En je kan ook met button een ring maken maar ik heb maar 2 buttons. Deze artiekl is die how to maar om te laten zien wat heb ik gedaan…kijk mee! Trouwens heb niet zo veel knopen hoor!
Ring button
Ring button
Ring button
V.l.n.r.
– Ring knopen (hier heb 3 knopen gebruik die op elkaar geplakt worden). Hier
– Button maar ik doe de onderkant van de button en heb met echte zand ingevuld en mini schelpen erop)
– 3 knopen gebruik en heb met nail art boemetjes van Essence op de knopen plakken.
– Deze duidelijk.. just button
– Grote knopen met strikje die heb met sierlinet gemaakt.

Ze zijn tot nu my crea bea van knopen die heb extra gekregen van de kleertjes 😀 MAar natuurlijk kan je armbandje, ketting maken van de knopen. De ringen heb bij Pippos gekocht. Misschien is dit tip voor jullie, hoop ik!

Wat vinden jullie?
Ring button

Share
Previous Post Next Post

You may also like