Follow:

Sneak preview – Sinterklaas Pakjescentrum van Hasbro

Hasbro
Oh..la…la.. Nog maar een paar maanden dan is het bijna weer Sinterklaas. Het is dus tijd om Sinterklaas cadeau`s te bedenken. Het was superleuk dat we in het Sinterklaas pakjescentrum van Hasbro waren. Daar mochten we de nieuwe speelgoed testen en natuurlijk mochten wij er lekker mee spelen. Wij hadden er veel zin en zeker zijn wij ook erg nieuwsgierig wat er dit jaar de voor nieuwe speelgoed is , en welke speelgoed er op de verlanglijstjes van mijn zoon staat?


Hasbro
Afgelopen zondag zijn wij naar Hasbro geweest. Voor ons was dit de eerste keer om een speelgoed event te bezoeken. Het was best spannend maar wij hadden er al een paar dagen zin in. Ik nam mee mijn DSLR (oude) maar het klepje los af en toe (het was dus lastig om foto`s te maken dus dan maar met smartphone) en ik heb wel een kort filmpje gemaakt (Heb je misschien al gezien op mijn instagram account). Er was een warm welkom en op tafels stonden hapjes en drinken klaar , ook was er een tafel om met Play-doh te spelen. Maar niet alleen dat, want hier en daar op het hoofdkantoor van Hasbro stonden er speelgoed van de merken zoals Play-doh, Fur Real Friends, Nerf, Disney Prinsessen, Trolls, en My little Pony. Als de kinderen wilden, konden de kinderen een glitter tattoo nemen, hun haren laten verven en nog veel meer. Hier waren wij dus voor de kinderen op een speelgoedparadijs, erg gezellig dag dus.

Ik review regelmatig over speelgoed en zijn aantal bekende speelgoed maar ook speelgoed die wij nog niet kenden.
Hasbro
NERF speelgoedwapens kende wij nog niet. NERF heeft verschillende soorten speelgoed, maar de grootste lijn is die van de speelgoedwapens. Maar is er NERF Nitro en dit was ook onbekend voor ons. NERF nitron voor race- en stuntgekken, dit combineert met stuntblasters en auto`s van zacht foam. De laatste is coolste, vind ik en mijn zoon vond de laatste te gek.

Hasbro
Deze speelgoed kennen wij al “TRANSFORMERS“. Erg leuk speelgoed want je kunt hem veranderen van auto naar robot en andersom maar wij zagen ook dat sommige hebben een coole licht- en geluidsfuncties. Superleuk!

Hasbro
PLAY-DOH is nog steeds Djess`s favoriet. Vanaf peuter speelde hij altijd graag met klei , thuis ook. Muts op dan begon hij een leuke creatie met Play-Doh te maken. Lekker zoet! Dit jaar verrast Play-Doh met de allereerste educatieve serie: Play-Doh Spelen & Leren. Voor ouders, juffen, meesters, opa’s en oma’s die het leuk vinden om samen met de kindjes getallen, cijfers, kleuren en vormen te ontdekken. Superleuk!

Hasbro
MONOPOLY ken je wel al natuurlijk. Het meest favoriete familiespel verschijnt dit najaar in een vernieuwde klassieke editie. Leuk zo`n familiespel.

Hasbro
Daarnaast is er ook speelgoed geïnspireerd op (kinder)films zoals Spiderman, Hulk of Thor. Maar ook voor meisjes zoals Disney prinsessen, Frozen’ s Anna en Elsa, Trolls.

Hasbro
Nog voor meisje de innovatieve collectie interactieve speelgoeddieren FurReal Friends. Knuffeldieren en wildebrassen die kan bewegen en praten. Erg leuk speelgoed! Ook zagen wij cute speelgoed zoals my little pony en nog veel meer.

Vlog hieronder. Het was superleuk en gezellig dag. Bedankt Hasbro

Daarnaast zagen en speelden wij nog met andere onbekende speelgoed zoals Beyblade Burst. 5 top Sinterklaas pakje staan op mijn zoon verlanglijstje : Nerf Nitro, Transformers, Play-doh, Monopoly en Nerf. Er is dus genoeg speelgoed keuzen voor Sinterklaas 2017. En nu nog genoeg tijd om te bedenken welke speelgoed je voor je kind(eren) gaat kopen. Heb je al in de gedachte welke speelgoed voor je eigen kind of je nichtjes, neefjes?

STEM EN WIN speeloedvanhetjaar

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel is uitgenodigd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like