Follow:

Shoplog : Action & Bigbazar

 photo 4june2016Shop_zpsi4de57he.jpg
Action aankopen

Vanmorgen na naar Rommeldam geweest, stond ik bij de oude camera`s tent. Ik zag wel leuke vintage camera`s maar ik heb al een paar dus ik hou even vol om niks te kopen. En ook PRAKTICA ML5 maar de prijs boven mij budget €15. De verkoper overtuig mij om Olympus 35 te kopen. Hij zei dat de camera de beste camera en je hebt geen batterij nodig. Of course want oude/vintage camera, alleen filmrolletje wel nodig. Er lagen drie en ze zagen nog goed uit en het werkt ook nog steeds goed. Toch besloot ik om niks te kopen. Ik was daar om misschien filter weer te kopen zoals vorig jaar. Jammer! Daarna gingen wij rondje zonder niks te zoeken. Djess heeft wel gescoord een auto en een fietstas. Daarna reden wij richting Action en gelijk naar Bigbazar want tja..de winkels zijn dichtbij in de buurt. Vandaag show ik Action en Bigbazar aankopen. Niet zo bijzonder aankopen maar toch leuk om te showen en hopelijk vinden jullie ook leuk om de shoplog te zien.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9aA1eWl0uFE[/youtube]

 photo 4june2016Shop1a_zpsbbszgrz0.jpg
Ik hou van BBQen en wij hadden nog geen BBQ apparaat maar nu is er eentje. Ik heb er zin in om te BBQ

 photo 4june2016Shop1_zpsp1hzdpkg.jpg
Bigbazar aankopen

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like