Follow:

Shoplog : Sale shopping Zara en Mango ( Djess )

Shopping
Eindelijk sale en ik kan dus shoppen. Ik een paar Fashion items bij webshop Zara en Mango voor Djess besteld. Kijk je mee de details wat ik heb besteld

ZARA

Shopping
Jeans jas met teddy voering met maat voor 7-8 jaar. Dit jas is zo leuk omdat er teddy voering in dus ik besloot voor mijzelf ook besteld maar dan in iets groot maat 11-12 jaren (152 cm), helaas geen maat 13-14 jaren (164 cm) meer. Anders die laatste maat zou ik bestellen.

Shopping
Shirt zonder mouwen voor zomer 🙂 De printje is erg leuk

Shopping
Bodywarm is erg handig vooral voor tijdens vakantie en natuurlijk voor thuis als Djess wilt dragen. De oude bodywarm wordt al te klein voor hem.

Shopping
Dit jaar bestelde ik maar een schoenen.

Mango

Shopping
Vorig jaar kon ik echt niet jeans jas vinden voor Djess. Toen ik op Mango zag, bestelde ik hem gelijk. Deze jas heeft capucohon. Ik zie ook bij zara en eigenlijk wil ik dat ook bestellen maar ik moet kiezen dit of dat.

Video with try on

SALE SHOPPING

Sale shoppingSale shopping
Deze kleren zullen jullie zien op Djess #instaDJoutfit voorbij komen. En misschien af en toe natuurlijk op mij site in “Fashion Friday”

Er komt artikel Sale shoplog maar dan voor mij 🙂 Wat heb je in sale periode gekocht?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like