Follow:

Kneipp Seconde hand & nagelriemcreme – abrikozenmelk & Marulaolie

Kneip Hand creme
De Kneipp Seconde Handcrème zorgt voor zachte handen en verzorging van de nagelriemen. Hier ben ik heel erg benieuwd naar want tja ik heb wel last van nagelriemen. Bevalt deze handcrème bij mij goed? Dan lees je vandaag hieronder.


Kneip Hand creme
Kneipp Seconde Handcrème zit in een oranje tube met klikbaar zilver dopje. De crème bevat abrikozenmelk en marulaolie. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor zachte handen en verzorging van de nagelriemen. Het ruikt heerlijk zoet fruitig geurtje. De formule is licht, trekt snel in. Mijn handen voelt lekker zacht aan en de nagelriemen zien er verzorgen uit. Heerlijk handcrème is dit.

Kneip Hand creme
Abrikozenmelk en marulaolie niet voor niets gebruikt in de nieuwe Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème. Deze ingrediënten hebben namelijk eigenschappen die wonderen kunnen doen voor je huid. Zo bevatten abrikozen mineralen en vitaminen, zoals vitamine E, die de elasticiteit en soepelheid van de huid bevorderen. Marulaolie werkt verzachtend en hydraterend. Daarnaast bevat deze olie een hoge concentratie aan anti-oxidanten die kunnen bijdragen aan het bevorderen van de elasticiteit van de huid en die de huid kunnen beschermen tegen tekenen van ouderdom.

Kneip Hand creme
Kneipp Seconde Handcrème bevalt fijn voor mijn handen en nagelriemen. De nagelriemen zien er verzorgen uit en zachte, soepele en mooie handen, bovendien ruikt het heerlijk. Wat nog fijn is dat de creme geen vettig laagje achter laat. Naast deze handcrème heeft Kneipp andere handcrèmes (€6,99 per stuk) in het assortiment, te koop bij de drogisterijen en online.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like