Follow:

Let’s party met de Bigben Kids karaoke CD-spelers

Bigben Kids karaoke CD-spelers
Het Bigben Kids heeft de nieuwe karaoke CD-spelers “Milo, Bubble, Billy en Mia” die special ontworpen voor creatieve kids. Di jaar gaan wij lekker meezingen met deze stoer en vrolijke karaokeset “CD-spelers Billy”.

Bigben Kids karaoke CD-spelers
Deze stoere, draagbare CD speler met karaoke functie van Bigben is hét cadeau voor alle kinderen die dol zijn op muziek en zingen! Met deze stoere karaokeset kun je je kids niet alleen meezingen, maar ook gewoon een CD luisteren. De karaokeset heeft naast twee microfoons en ook een aansluiting voor een hoofdtelefoon. Dat is wel handig zodat andere daar geen last van hebben en de kinderen kunnen van hun muziek lekker genieten. Alleen de hoofdtelefoon niet inbegrepen en je hebt vier LR014 batterijen nodig die je zelf moet zorgen.

De karaokesets zijn verkrijgbaar in andere varianten :
Milo & Bubble – een te gekke stijl
Mijn Milo – Blauw met een zonnebril
Mijn Bubble – Paars met grote, grappige ogen

Bigben Kids karaoke CD-spelers
Deze draagbare CD speler ziet er stoer en erg leuk uit. De kinderen kunnen met deze CD speler met karaoke functie zorgen ervoor dat kinderen eindeloos samen kunnen spelen en zingen. Met maar liefst vier stickervellen kunnen de kinderen deze CD speler zelf kunnen versieren met die gekke sticker gezichten. Door het handige handvat en een micro-USB aansluiting voor de oplader, kunnen Milo en Bubble overal mee naartoe genomen worden. Leuk voor je eigen kids of als cadeautje te geven. Te koop in de winkels en online o.a. Bol.com

Let’s party met de Bigben Kids karaoke CD-spelers

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like