Follow:

Shoplog & Vlog : Zeeman, Zara en Blokker

 photo 2015shoplog1aa_zpsa2vzwbq6.jpg
Op woensdag ontving ik mijn zara bestelling en de volgende bestelling ontving de volgende dag. Een bestelling kleren voor Djess en de andere voor mij 😉 Ja…omdat ze zijn in de sale he!

 photo 2015shoplog1aab_zpsns4joieq.jpg
Voor Djess heb ik winterjas en shirt in groot maat besteld.

 photo 2015shoplog1aabb_zps2ntsxkjg.jpg
Ik heb jasje besteld in maat S maar voor mij de lengte is iets te lang en een shirt.

 photo 2015shoplog1aaa_zpscwxivwrd.jpg
Op vrijdag was prachtig lucht en mijn man is nog vrij dus hij kan thuis met Djess want Djess is nog steeds niet fit. Ik fietste richting wijkcentrum hier in de buurt en bij zeeman heb ik onderbroek, hemdje en shirt in de sale gekocht. Ook heb ik een luchtverfrisser en deur verstoppen ook in de sale. Langs Blokker heb ik dreft gekocht en kruidenschaar, ijslepel incl. voor de thee in de sale gekocht.

 photo 2015shoplog1aaab_zpspupsxfun.jpg
Ik zie nu pas dat de vest voor meisje is (pink tekst). Djess heeft geen pink kleurtje in zijn kleren en ik zie niet zo vaak pink kleren voor jongen/man. Misschien ga ik de kleurtje in zwart maken dan kan die hem gewoon dragen, toch als die vest goed bij hem pas.

En vorige blogpost laat ik niet mijn H&M aankopen. Bij deze dus
 photo 2015shoplog1ab_zpskiddt6vv.jpg
Ik heb nog geen zo`n jas en ik zag toen bij H&M voor 25 euro. Alleen de kleur mijn man, de licht grijs kleur geen meer in mijn maat. Ik vertelde in vorige blogpost dat de schouder van deze vest niet mooi toen ik merkte het dat niet vandaar dat ik heb hem gekocht maar de vest heeft zakjes voorkant en ook capuchon.

Als laatste wil ik mij vlog showen die ik heb gemaakt met mijn tweede hand oude camera Canon Powershot A6200
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Mr6XQ2GNY3Q&[/youtube]

Leuk he shoppen in de sale! Hebben jullie ook in de sale gescoord via online of in de winkels?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like