Follow:

Shopverbod

Precies op 1 februari is my shopverbod begonnen. Nu is al 5de dag…Huh…! nog 3 dagen te gaan dan een weekje geslaagd. Dhini… volhouden ja?!
Myn plan is de hele maand van februari shopverbod. Ja… het is niet makkelijk vooral nu op elke online shop zijn er leuke aanbidiengen met leuke kortingen of geen verzendkosten. Dat is goede moment om shopverbod te beginnen he…! in de maand van februari. Maar Ik kan het wel volhouden, hoop ik.

Een paar dagen voel me beetje niet lekker (beetje griep) vooral s`avond. Niet omdat shopverbod hoor! of misschien wel… nee….nee…! Ik denk dat door het weer is.

By the way…
Valentine Lucky Dip activity op The Qbee is al begonnen. Als je een members van The Qbee Clubs dan kan je leuke Valentine pixels maken en dan downloaden (hier moet je eerst inlogen) daarna krijg je een leuke valentine pixels terug.
Valentine Lucky Dipt Activity Gisteren heb ik my Valentine patch gedownload en hiernaast kreeg ik terug. Leuk toch…! Je kan zo veel mogelijk V-day patches maken als je wilt. Nu tijd voor mij om weer V-day patches te maken.

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like