Follow:

Sim only-abonnementen of telefoonabonnement met toestel?

mobile
Waar ik niet zonder meer kan, is een smartphone. En zoals jullie weten maak ik tegenwoordig snapshot foto`s en video`s met mijn smartphone. Ik kan ze gelijk delen op mijn social media. Ik hoeft het niet zware DSLR camera om dagelijks foto`s of kort filmpje mee te nemen. Hoe handig is dat. Welke abonnementen gebruik ik maandelijks of SIM only-abonnement. Lees je maar verder


dhini
Mijn laatste telefoonabonnement eindigde afgelopen maart daarna ben ik overgestapt naar Sim Only-abonnement. Voordeel van SIM only-abonnement is vaak goedkoper en je kunt zelf kiezen welk toestel je wilt gebruiken en hoeveel je daarvoor wilt betalen. Per maand bespaar je veel geld. Met SIM only-abonnement kan je zelf het moment kiezen wanneer je een nieuw toestel wilt kopen bijvoorbeeld als kapot gaat of er is nieuw versie of wacht het toestel in de aanbiedingen. Je hebt dus geen behoefte aan om snel de nieuw toestel te kopen. En nog fijn van sim only abonnement kan je zelf samenstellen, hoeveel je verbruikt en vergelijk de beste sim only abonnementen die daar bij passen. Mijn man zelf heeft al lang een Sim only-abonnement gebruikt. Hij heeft alleen nu wel een nieuwe smartphone nodig want die is al meer dan 2 jaar oud. Ik ben benieuwd welk toestel hij gaat kopen. Hij hij mij overtuigt om een SIM only abonnement te nemen. Dus ik heb nieuw losse toestel gekocht en een SIM only abonement die bij mij past gekozen. Maar ik wilde een andere smartphone met een goede camera zodat ik mooie foto`s en film/vlog kan maken. Check voor meer informatie over SIM only-abonnementen op Mobile.nl

Welke abonnement gebruik je voor je smartphone/iPhone?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel is samenwerken met webshop $ disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like