Follow:

Sim only-abonnementen of telefoonabonnement met toestel?

mobile
Waar ik niet zonder meer kan, is een smartphone. En zoals jullie weten maak ik tegenwoordig snapshot foto`s en video`s met mijn smartphone. Ik kan ze gelijk delen op mijn social media. Ik hoeft het niet zware DSLR camera om dagelijks foto`s of kort filmpje mee te nemen. Hoe handig is dat. Welke abonnementen gebruik ik maandelijks of SIM only-abonnement. Lees je maar verder


dhini
Mijn laatste telefoonabonnement eindigde afgelopen maart daarna ben ik overgestapt naar Sim Only-abonnement. Voordeel van SIM only-abonnement is vaak goedkoper en je kunt zelf kiezen welk toestel je wilt gebruiken en hoeveel je daarvoor wilt betalen. Per maand bespaar je veel geld. Met SIM only-abonnement kan je zelf het moment kiezen wanneer je een nieuw toestel wilt kopen bijvoorbeeld als kapot gaat of er is nieuw versie of wacht het toestel in de aanbiedingen. Je hebt dus geen behoefte aan om snel de nieuw toestel te kopen. En nog fijn van sim only abonnement kan je zelf samenstellen, hoeveel je verbruikt en vergelijk de beste sim only abonnementen die daar bij passen. Mijn man zelf heeft al lang een Sim only-abonnement gebruikt. Hij heeft alleen nu wel een nieuwe smartphone nodig want die is al meer dan 2 jaar oud. Ik ben benieuwd welk toestel hij gaat kopen. Hij hij mij overtuigt om een SIM only abonnement te nemen. Dus ik heb nieuw losse toestel gekocht en een SIM only abonement die bij mij past gekozen. Maar ik wilde een andere smartphone met een goede camera zodat ik mooie foto`s en film/vlog kan maken. Check voor meer informatie over SIM only-abonnementen op Mobile.nl

Welke abonnement gebruik je voor je smartphone/iPhone?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel is samenwerken met webshop $ disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Maaike

  Handig! Ik moet binnenkort een nieuw abonnement of telefoon, dus dit artikel is zeker interessant!
  Maaike´s last blog post ..Stedentrip Barcelona: 8x hidden gems

  30 July 2017 at 11:46
 • Reply bianca prop

  zelf heb ik ee abbo bij kpn bevalt mij prima trouwens ben al jaren bij kpn 😉

  29 July 2017 at 14:08
 • Reply Macblogster

  Ik heb momenteel nog een toestel incl abonnement. Wil uiteindelijk over stappen op een sim only.

  29 July 2017 at 00:25
 • Reply Girls-things

  Wat handig.
  Ik heb ook een sim only. Kan ik zelf mijn belminuten en internet samenstellen.
  Girls-things´s last blog post ..Zomerse nailarts – inspiratie-

  28 July 2017 at 20:13
 • Reply Bertine

  ik heb al jaren een simonly… en de laatste paar jaar gebruik ik daarbij een mobiel van marktplaats!

  28 July 2017 at 15:18
 • Reply Loes

  Hé handig! In België hebben we iets vergelijkbaar: hier kan je ook kiezen tussen een abonnement, ofwel gewoon “met de kaart”, dan laad je ook op wat en wanneer je zelf wil. Dit had ik vroeger een hele tijd. Nu ben ik overgeschakeld op abonnement om te kunnen profiteren van de pakketten met veel internet, want dat is waarvoor ik m’n mobiel het meeste gebruik.

  28 July 2017 at 10:27
 • Reply Sofie

  Ik heb een hele lange tijd geen abonnement gehad omdat ik dat niet nodig vond. Nu heb ik zelf een heel klein abonnement met heel weinig mb’s dus ik ben nog opzoek naar een nieuwe! Handig artikel dit.
  Sofie´s last blog post ..Meet the blogger: Mieke

  28 July 2017 at 10:19
 • Reply Andrea

  Ik heb een telefoonabonnement met toestel. Als deze afloopt wil ik gaan kijken voor een sim-only omdat mijn telefoon nu gewoon nog goed is.

  28 July 2017 at 09:59
 • Reply Daisy Ollefers

  Ik heb een abonnement met toestel van 2 jaar. En dat bevalt me eigenlijk prima. Elke 2 jaar kan ik een nieuw toestel uitzoeken.

  28 July 2017 at 09:57
 • Reply Anke

  Ik gebruik ook een SIM Only abonnement, ik vind het ook super handig! Zeker ook omdat je zelf alles kunt samenstellen. x A

  28 July 2017 at 09:28
 • Reply nicole

  Ik heb op dit moment nog steeds prepaid. Ik bel eigenlijk zelden met mijn smartphone en hoop zo goedkoper uit te zijn.
  nicole´s last blog post ..Hello Fresh Oosters vispannetje: mijn ervaringen

  28 July 2017 at 08:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge