Follow:

Weleda – 24h Roll-On Deodorant “Citroen”

2017_Weleda_Deo1a
Deodorant is een must have. Voor wie gebruikt graag elke dag een deodorant zoals ik? Weleda heeft drie 100% natuurlijke roll-on sticks op de markt die zorgen voor 24 uur frisheid. Ik ben tevreden met andere WELEDA producten dus ik ben erg benieuwd naar deze deodorant. Ik test er een in citroen variant. Vandaag vertel ik mijn mening. Lees je mee

2017_Weleda_Deo1aa
Weleda – 24h Roll-On Deodorant Citroen zit in frisse verpakking. Dit product bevat geen aluminiumzouten en belooft 24 uur effectieve bescherming tegen ongewenste lichaamsgeurtjes. Deze deodorant heeft een handige roller applicator.

2017_Weleda_Deo1aaa
2017_Weleda_Deo1aaaa
Na douchen breng ik op mijn droge okselhuid aan. Het ruikt deze deo naar lekker frisse citrusgeur. Het voelt een beetje plakkerig en nat en eind van de dag ruik ik nare geur ui mijn oksel. Helaas is deze deodorant niks voor mij. Ik verwacht dat deze deodorant bij mij goed kan helpen/werken van nare geurtje uit oksels want andere Weleda producten ben ik zeer tevreden .

2017_Weleda_Deo1aaaaa
Deze Weleda Citrus 24h Roll-On Deodorant werkt helaas niet voor mij. Zo jammer maar misschien help wel bij jullie. Weleda producten zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen en of online

Citrus 24h Roll-On Deodorant € 6,99 / 50 ml
Granaatappel 24h Roll-On Deodorant € 6,99 / 50 ml
Men 24h Roll-On Deodorant € 6,99 / 50 ml

Heb je ervaring met WELEDA deodorant?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Jess

  Would love to know what this say!

  01 August 2017 at 14:56
 • Reply Kerri

  This looks great would love to give it a go x

  01 August 2017 at 14:54
 • Reply Tadeja Umek

  Love Weleda products! Their skin food cream is also amazing!
  Tadeja
  http://www.happynami.com

  01 August 2017 at 14:32
 • Reply Sarah

  I’ll have to try this!

  31 July 2017 at 21:21
 • Reply Sonja Josipovic

  I didn’t heard about this brand, but I would love to try it!

  31 July 2017 at 20:59
 • Reply Mieke | mieksmind

  Ik ben sowieso niet zo van de rollers dus daarom zou ik hem al overslaan. Helaas heb jij ook niet zo fijne ervaring met deze, jammer!
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Nicole’s Choice – Losse thee review

  29 July 2017 at 23:08
 • Reply Deb

  Wat jammer dat deze deo niet werkt voor jou. Ik heb zelf een natuurlijke deo (ook een roller) van Lavera en die vind ik ook niet fijn. Ik weet niet of dat komt omdat het een roller is of natuurlijk.. of de combinatie die niet fijn is. Niet-natuurlijke deo’s werken voor mij wel het beste helaas.
  Deb´s last blog post ..Get Beachproof with Hunkemöller en win 25 euro shoptegoed

  29 July 2017 at 20:35
 • Reply Kayla

  Wat jammer dat deze deodorant niet goed werkt.
  Kayla´s last blog post ..Essence – Update Herfst/Winter 2017

  29 July 2017 at 14:03
 • Reply nicole

  Euw, de geur van uit onder je oksel. Dit vind ik dus echt een fantastische review Dhini. Dankjewel voor je eerlijkheid. Deze deo is dus ook niets voor mij, want ik ben best een zweterig type.
  nicole´s last blog post ..Hoe tegels de sfeer in een badkamer bepalen

  29 July 2017 at 08:13
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge