Follow:

Born pretty store – Line Flower Water Decal

2017_Born_Pretty_Store1b
Een tijdje geleden ontving ik een water decal nail stickers. Dit stickers is mijn favoriet en vandaag laat ik zien hoe ik nail art heb gemaakt met deze doodle bloemen water decal. Kijk je mee

2017_Born_Pretty_Store1bb
Waarom Water Decal stickers is mij favoriet? Want het is makkelijk om ze op mijn nagels te plakken. Je hebt maar alleen water nodig en niet veel werk ook nog. In de water in en de stickers zelf los. Ik heb met opzet deze line flowers water decal gekozen omdat ik wil graag deze resultaat zien (zie foto hieronder

Filmpje hieronder – of klik hier

2017_Born_Pretty_Store1bbbb
2017_Born_Pretty_Store1bbb
Ik moet zeggen. Ik wil meer water decal hebben. Je kunt hem bestellen op Born pretty Store

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like