Follow:

Leev vol nature : kinderboerderij

 photo 2016Leev1a_zpspwbcexos.jpg
Leev introduceert nieuw producten editie “kinderboerderij”. Een tijdje geleden heb ik een paar Leev producten al lekker geproefd – artikel. En de producten zijn lekker. Ik ben erg benieuwd naar de nieuw editie “Kinderboerderij” en vandaag ga ik stuk per stuk aan jullie laten zien en weten met foto`s en informatie erbij. Zijn jullie benieuwd wat ik en mijn zoon ervan vind ? Want de producten zijn speciaal voor kinderen maar ook voor iedereen die bewust met gezonde snack en drank. Benieuwd…kijk dan snel verder

 photo 2016Leev1b_zpsjtyovrga.jpg
 photo 2016Leev1bb_zpsjbak0lu8.jpg
LEEV Kinderboerderij Fruitwater APPEL | AARDBEI & KERS € 1,39 (3x200ml) & Fruitwater fles APPEL | AARDBEI & KERS € 1,39 per fles
Toen ik op LEEV facebook zag dat LEEV fruitwater in supermarkt te koop is, ben ik erg blij want ik zocht al een tijdje gezonde drank voor mij zoon. Djess drinkt minder water sinds hij Rose en pakje kent en geproefd. Hij drinkt dat drank maar er zitten veel suiker in en daar wil ik niet. Eerlijk heb ik spijt van toen ik eerste keer aan hem dat pakje gaf. Dus als hij naar school gaat, neem hij niet elke dag pakje mee (maandag fles water, dinsdag pakje. Afwisselen dus). Maar nu eindelijk is er een gezond alternatief voor mijn zoon om mee te geven naar school! WantLEEV fruitwater bevat geen suikers, de zoet smaak komt enkel uit het fruit. Hierdoor zijn de fruitwaters iets minder zoet van smaak. Zowel in het pakjes en in het flessen hebben de fruitwater lekker smaak, niet te zoet en daar hou ik er van. Djess vindt vooral de Appel smaak lekkerder dan Aardbei & Kers en ik andersom. Beide verpakkingen zijn handig om overal mee te nemen. Ik koop nu ze regelmatig dan kan Djess naar zijn school meenemen.

 photo 2016Leev1c_zpsmoebefuo.jpg photo 2016Leev1cc_zpsilhqjql6.jpg
LEEV Kinderboerderij KOEKJES CHOCO € 2,19
Kijk nou wat schattige koekjes in verschillende dieren vormpjes “varken, koe, vis” en nog meer. Deze Kinderboerderij koekjes Chocolade bevat alleen suikers uit granen en fruit. Er zitten een klein stukjes chocolade in. De koekjes zijn niet zo zoet maar ze zijn wel lekker. Djess en ik vinden deze koekjes lekker en ze zijn ook lekker als tussendoortje of om op werk, school en overal mee te nemen.

 photo 2016Leev1dd_zps0hbezjhm.jpg
LEEV Kinderboerderij – KOEKJES NATUREL BIO
Deze nieuwe naturel koekjes zijn in cirkel/rond vormpje met #D letters erop gedrukt. Hier wordt de kinderen snel blij van. De koekjes zijn heerlijk en lekker knapperig, bevat alleen suikers uit granen en fruit. Deze naturel bio koekjes vinden wij echt lekker. Hmmm lekker.

 photo 2016Leev1e_zpspxxwrkwt.jpg photo 2016Leev1ee_zpshzds0n3h.jpg
LEEV Kinderboerderij – MAISWAFELS MELK CHOCOLADE
Er zitten twee maiswafels in een verpakt. Op de verpakking staat geen tekst “kinderboerderij” er op. Maar wel zit in deze pakketje. En ik vind het niet erg want deze nieuwe maiswafels met combinatie melk chocolade is lekker, hier hoef ik niet meer wat toevoegen. Ik heb niet nagedacht dat de maiswafels kan combineren met chocolade. Leuk om te weten en lekker om te eten. De zoet smaak is al voldoende van melk chocolade. Lekker als tussendoortje voor thuis, op werk, op school of onderweg. Wij vinden deze maiswafels lekker.

 photo 2016Leev1f_zpsisqcdowp.jpg photo 2016Leev1ff_zpsew6u4hia.jpg
LEEV Kinderboerderij – BIO KOEKJES CHOCOLADE €2,59 (6 zakjes per 2 verpakt)
Ook zitten er twee koekjes in een pakje. De koekjes zijn lekker knapperig en er zitten een klein stukjes echte chocolade in. Geen toevoegingen in deze lekkere Bio koekjes chocolade. Lekker voor onderweg en wij vinden deze koekjes lekker.

 photo 2016Leev1g_zpsekwu8b70.jpg
LEEV Kinderboerderij snoepen
Nu de leukste voor mijn zoon Djess om te proeven. Mijn zoon is gek op snoepjes hoewel wij (mijn man en ik niet zo/af en toe). Toch koop ik af en toe voor hem snoepjes. Gelukkig heeft LEEV nu snoepjes met 100% biologisch ingrediënten en Gluten, lactose en kleurstof vrij. En wij gaan drie verschillende snoepjes lekker proeven. Ik ben benieuwd en Djess kan niet wachten om te proeven toen ik de producten eerst op foto`s moest maken 😉

 photo 2016Leev1ggg_zpszriqlukt.jpg
LEEV Kinderboerderij snoep – BIO ZOETE DROP €1,89
Deze dropkabels heeft smaak bijna zoals de andere drop maar toch iets anders. De echte drop smaak hou ik niet van. Ik vind dat niet lekker maar deze drop lust ik wel. En Djess vindt deze wel lekker. Het is wel een beetje taai vind ik of is dat zo (geen idee) maar voor Djess geen enkele moeite om op te eten. Hmm lekker mama! Nou nu weet mama welke bio snoep voor jou als deze op is.

 photo 2016Leev1gggg_zps0tra6uzl.jpg
LEEV Kinderboerderij snoep – AHRON SIROOP LOLLIES €1,89
Lollies vinden de kinderen leuk en wat fijn dat LEEV lollies in hun assortiment komt. Er zitten vier lollies in de pakjes. Niet alleen drop vind Djess lekker maar de lollie vind Djess ook lekker. En deze bio lollies vind ik ook lekker.

 photo 2016Leev1gg_zpsdgmnn3du.jpg
LEEV Kinderboerderij snoep – DIKSAP AARDBEI VETERS €1,89
Deze lange snoepjes proef naar mijn favoriet fruit aardbei. Het is wel best lang snoepje, hier moet ik wel in kort snijden als ik aan Djess geeft, anders de hele dag alleen snoepen 😀 . Djess vindt deze veters snoepjes uiteraard lekker en ik zelf ook.

 photo 2016Leev1a_zpspwbcexos.jpg
Alle LEEV producten die wij hebben geproefd, zijn ze allemaal lekker. En hoewel LEEV kinderboerderij lijn producten speciaal voor kinderen van kinderen van 5 – 12 jaar zijn, vind ik ze lekker behalve de fruitwater Appel en bio zoete drop. Mijn zoon vindt allemaal lekker behalve fruitwater AARDBEI & KERS (maar hij kan dat altijd veranderen..tja)

LEEV kinderboerderij lijn producten zijn zonder onnodige toevoegingen als smaak-, geur-, kleurstoffen en E-nummers. Je kunt ze op Leev webshop bestellen of in de supermarkten o.a. bij Albert Heijn.

Blijf op de hoogte van LEEV producten door deze Facebookpagina te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like