Follow:

Het Alfabet challenge perfum merken : S & T

2021-Parfum-Challenge-ST11a Hoi..hoi…! Het gaat hard de tijd. Nu al eind november en ik moet nog veel letter updaten, namelijk letter S & T, UVWXYZ. Vorige alfabet klik A, B & C, D & E , F & G, H & I, J & K, L & M, N & O, P & R. In deze blog zoals de titel ga ik letter S & T updaten. Lees je mee

S : Shiesheido – Zen Gold Elixir

2021-Parfum-Challenge-ST11b Zen Gold Elixir van Shiseido is een Oriëntaals Bloemige geur.

Topnoten: Wierook, Blauwe Roos
Middennoten: Jasmijn, Saffraan
Basisnoten: Ceder, Honing

Voor letter S was ik even bezig opzoeken. Mijn plan ga ik voor Salvador Feragno maar toch heb ik voor Shiseido gekozen. Voor mij ruik deze geur iets houtig, bloemig kruidig, best wel een beetje zware geur vind ik. Maar het is heerlijk geur. Ik vind voor herfst en koud weertje is deze geur lekker.

T : Tiffany & Co – Tiffany

2021-Parfum-Challenge-ST11c Tiffany & Co van Tiffany is een Bloemige geur.

Topnoten: Mandarijn, Bergamot, Citroen
Middennoten: Iris, Roos, Zwarte bes, Perzik
Basisnoten: Muskus, Patchouli

Opzoek naar letter is best ook lastig. Thery mugler of Tiffany & Co. Ik wil eigenlijk Thery Mugler de bekende parfum maar toch heb ik voor Tiffany & Co gekozen. MEt opzet heb ik geschekt set gekozen want er is miniature. Zo cute. Ik verzamel miniature perfumes. Wat ik merk gelijk van deze geur is een licht geur, fris zoet geur. Ik vind het echt geschikt voor lente en zomer geur. Ik verwacht iets bijzonder geur van dit merk. De geur is lekker maar niet zo bijzonder. 2021-Parfum-Challenge-ST11aa Op naar volgende letter U, V, W, X, Y en Z. Mijn plan was in november de drie letter U, V, W, maar helaas ging niet lukken dus hopelijk kan ik dit jaar dit challenge kan sluiten. Wish me luck!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like