Follow:

Zeg het met Milka

2021zeghetmet-Milka12a

Hoi..hoi…! Met de koude wintermaanden voor de deur, kunnen we allemaal wel wat warmte gebruiken. Daarom transformeert chocolademerk Milka de bekende alpenmelk repen tot lekkere complimentjes.De (tijdelijke) nieuwe jasjes zijn ontwikkeld ter ere van het 120 jarige bestaan van Milka en de campagne Zeg het met Milka. Zo zijn er 120 verschillende complimentjes, lieve boodschappen, bedankjes en succeswensen terug te vinden in de schappen. Ook komt in november op vijf plaatsen een heuse “Wall of Tenderness” waar je zelf een lieve boodschap kan opnemen (en opeten) voor een dierbare.‘Een lief gebaar is goed voor de wereld’
Iedereen kent wel iemand die hij of zij graag een lief gebaar wilt geven. Dit kan al in de kleine dingen zitten. Het tonen van tederheid geeft niet alleen de ander een goed gevoel, maar ook jezelf, geeft 43 procent van de Nederlanders aan*. Maar niet alleen jijzelf profiteert van een complimentje op zijn tijd, zo is 53 procent van mening dat tederheid bijdraagt aan een gelukkigere maatschappij. Win win!
Milka draagt hier graag een steentje aan bij. Met de nieuwe repen kun je kiezen uit 120 verschillende tedere boodschappen. Boodschappen die je als kleinigheidje kan geven aan een dierbare die een complimentje verdient. Ze zijn verdeeld in tien categorieën zoals liefde, succes, vriendschap en feestmomenten. Van de 120 unieke verpakkingen zijn er 20 bedacht door consumenten, hen werd via social media gevraagd naar hun mooiste compliment.

2021zeghetmet-Milka12aa 2021zeghetmet-Milka12aaaa 2021zeghetmet-Milka12aaa Zeg het met Milka Superleuk en echt ideaal als een kleinigheidje te ontvangen en te geven voor een dierbare, collega of buurvrouw die een complimentje verdient, zijn vanaf nu verkrijgbaar in verschillende supermarkten.

Aan wie ga je Zeg het met Milka chocolade geven?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like