Follow:

Mani Monday : Gradient#1

 photo Feb-ManiMonday2aaa_zps42ey0zco.jpg
Ik was van plan om nail art met hartje of pink kleurtje in maand februari showen maar op 1 februari kon ik niet lang laten staan dus trend#1 nail art heb ik aan jullie geshowd. Ik ga vandaag dus de nail art met iets aan valentijn denken. Een lipstick nail art. Ik heb geen stempel dus ik heb met kwastje gemaakt. Niet zo perfect uit maar van ver weg kijken, lijken ze wel toch op lippen/lipstik

 photo Feb-ManiMonday2aa_zpszbuwoowv.jpg
Om iets extra lief kleurtje te geven, heb ik als basis gradiënt als achtergrond. Niet zo goed te zien he de gradiënt effect omdat in het echt kan ik wel goed zien 😉 Voor gradiënt heb ik drie nagellak gebruik o.a. nog onbekende merk nailpolish Perfect touch die ik een tijdje geleden bij bigbazar heb gekocht. Twee andere nagellak zijn Essie Peak show en Trind CC210

 photo Feb-ManiMonday2a_zpsyd4es1lw.jpg
Voor lipstick of lippen heb ik twee kleuren gebruik Trind CC212 en Essie She`s pompered

 photo Feb-ManiMonday2aaaaa_zpscpezdrgr.jpg

 photo Feb-ManiMonday2aaaaaa_zpst009xmgy.jpg
geïnspireerd door deze folder heb ik dut dit nail art gemaakt 😉

USE Products : Orly | Trind CC210 en CC212 | Essie 389 Peek show en 245 She`s pompered | Perfect Touch | Ruby Top coat | Zelfgemaakt Peel Off base | Pincet | Spons | Kwastje ebay |

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like