Follow:

Mani monday : Flowers #5

 photo 2016dhNails5cc_zpsqbixts8o.jpg
Toen ik Batiste producten ontving, word ik vrolijk al van de verpakkingen – artikel. De roze variant print bleef in mijn hoofd hangen en ik wilde zo graag nail art maken. Toen ik tijd had, probeerde ik zo maken en met hoop dat ze lijken erg op elkaar. Even de kleuren van de nagellak uitzoeken welke die precies bij de patroon en achtergrond etc. Na een paar keren uitgezocht, heb ik de perfecte kleuren nagellak gevonden. En het resultaat zie je meer dus snel kijken om ze te bewonderen 😉

 photo 2016dhNails5ccccc_zps3hunlrvx.jpg
Als achtergrond heb ik zachte roze kleur van Glitter Gal
 photo 2016dhNails5c_zpsyamuo51j.jpg
En voor de bloemen heb ik Trind nagellak gebruik
 photo 2016dhNails5ccc_zpsxmlidfva.jpg
En als laatste kleur heb ik weer van Glitter Gal gebruik in donker roze kleur

 photo 2016dhNails5cccc_zpssonj8yw3.jpg

 photo 2016dhNails5cccccc_zpszjbmpjxd.jpg
USE PRODUCTS : Seche vite base coat | Glitter Gal – Bikini babe & Mozzie Bite | Trind CC212 | Essence Top coat | Kwastje

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like