Follow:

T-shirt bedrukken met tekst of afbeelding & Win shoptegoed t.w.v. €40

T-shirt of polo bedrukken met tekst of afbeelding
In verleden heb ik ooit over sweater/vest bedrukken geplaatst. Maar vandaag laat ik twee t-shirts aan jullie showen die ik van de webshop tshirtspolosbedrukken.nl mocht maken. En wat nog leuk is dat je shoptegoed t.w.v. €40 kan winnen. Lees gauw mee hoe kan je meedoen

T-shirt of polo bedrukken met tekst of afbeelding
Het is echt superleuk dat ik t-shirt met tekst of afbeelding mocht maken.Ik heb twee t-shirts in twee varianten gekozen. Met dit weer koos ik een lange mouwen t-shirt met ronde hals. Ik heb voor een rode kleur gekozen. En de afbeelding heb ik “You complete me” gekozen. Er zijn nog veel meer leuk afbeeldingen en teksten. Maar je kan ook natuurlijk eigen tekst of afbeeldingen zelf uploaden. Dit t-shirt is van 100% cotton pre-shrunk jersey knit.Ik heb maat M maar dit is een beetje strak maar nog prima te dragen hoor! Alleen heb ik de afbeelding iets te hoog geplaatst. Volgende keer ga ik de afbeelding iets lager plaatsen. Deze t-shirt zijn in 8 kleuren beschikbaar.

T-shirt of polo bedrukken met tekst of afbeelding
De andere t-shirt heb ik een unisex baseball t-shirt, ook met ronde hals. De mouwen zijn eigenlijk best lang genoeg voor mij maar zo te zien, is eigenlijk dit t-shirt kwart mouwen. Maar het maakt mij niet uit. Bij deze heb ik een afbeelding ( Flamingo ) en tekst ( Be You tiful ) toegevoegd. Ook heb ik in maat M en bij deze is lekker ruimte.


Naast voor dames kan je ook de t-shirt op Tshirtspolosbedrukken de t-shirt voor je man, kinderen en baby met de tekst of afbeeldingen bedrukken. Er zijn heel leuke tekst en afbeeldingen klaar voor je op de webshop of gebruik je liever je eigen tekst of afbeelding dat mag natuurlijk ook. Ik heb ook voor mijn zoon eentje t-shirt gemaakt met een logo. Hij is helemaal heel erg blij mee. Naast voor. Het is bijna feestdagen, is het misschien leuk deze t-shirt als cadeautje te geven of voor je zelf.

Win Shoptegoed t.w.v. €40

In samenwerking met de webshop tshirtspolosbedrukken.nl mocht ik een van jullie shoptegoed t.w.v. €40 weggeven.

Wat moet je doen :
1. Laat een reactie achter dat je meedoet.
2. Volg dhini via één van deze kanalen: Instagram | Facebook en of Youtube
3. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail (zorg dus voor een geldig e-mailadres, binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.).
4. De winactie loopt tot 8 november 2018.
5. Voor meer informatie over jouw privacy en winactie voorwaardes kun je een kijkje nemen in privacyverklaring

Let op : deze winactie geldt alleen voor de inwoners van Nederland. Succes!

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer | privacyverklaring. Ook samenwerken? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like