Follow:

They did it again

2019-Nike5 De fanatieke sneaker liefhebbers onder ons hebben er maanden op zitten wachten. Nike heeft zijn onderzoek gedaan en strategieën aangepast. Records zijn verbroken en geavanceerde technieken toegepast. Ik heb het natuurlijk over hét nieuwe lid van de Air Max familie: de Nike Air Max 720. De nieuwe Air Max werd lang verwacht en weet uiteraard aan deze hoge verwachtingen te voldoen. They did it again.

Het is alweer zo’n 30 jaar geleden sinds het eerste Air Max model uit kwam. De Air Max 1 was de eerste schoen met een zichtbare air unit in de zool. Alhoewel de AM1 nog steeds ontzettend populair is, neemt het merk daar geen genoegen mee en is het sindsdien altijd bezig met het verbeteren van de lijn. Dit zegt veel over Nike en schept vertrouwen bij sneaker liefhebbers.

Nike legt de lat erg hoog en dat vraagt om secuur onderzoek. Onderzoek naar wat de perfecte ondersteuning en looks zijn voor jouw voeten. Het merk heeft zelfs zijn eigen onderzoekslab, gevuld met de beste wetenschappers. Deze wetenschappers creëerden een gemonitorde schoen, die werd gevolgd terwijl het door verschillende delen van de stad liep. Een ‘motion-sensor technologie’ toegepast op deze schoen zorgde voor kennis over waar en hoeveel steun nodig is om zo prettig mogelijk te lopen. Met deze kennis werd de Air Max 720 ontworpen.

2019-Nike5 Niet alleen loopt de sneaker erg lekker, de looks mogen er ook zijn. Al eerder vond Nike inspiratie in de natuur, en ook bij de AM720 is dat het geval. Het gaat om de bewegende energie van natuurwonderen. Denk aan het noorderlicht (paarsblauw en mintgroen), of aan zonsopkomst (oranjerood). De lijnen in combinatie met de kleuren van de upper zorgen voor een prachtige dynamiek. Het is werkelijk een schoen die je nog nooit eerder hebt gezien.

Eerder had ik het over records die werden verbroken. Dan heb ik het over de enorme air unit van de schoen. Deze is zichtbaar van aan de voorkant tot aan de achterkant en zorgt ervoor dat je dus letterlijk op lucht loopt. De air bubble bij de hak is verhoogd tot maar liefst 38mm. Dit alles zorgt voor een enorme comfort en support tijdens het wandelen. Nog nooit was lopen zo moeiteloos als met de AM720.

Door het aangaan van uitdagingen en met hard werken kom je er wel. Al de eerder genoemde feiten bij elkaar doen weer bewijzen dat Nike terecht de beste is in zijn vak.

image bron : sportshowroom.nl

Dit blogpost door gastblogger geschreven. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.comVolg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like