Follow:

Fav. blog : Emeraldsparkled.com

Ik heb geen wanneer ik deze prachtige blog Emeraldsparkled.com tegenkwam. Daar zie ik echt heel leuke nail art. Echt mooi…ik kan niet stoppen om naar te kijken. En ze heeft mooi en verzorgende nagels, Ze lakt ook erg netjes. Ze heeft ook mooie foto`s gemaakt. Als goed is, gebruik ze daglicht om foto`s te maken (deze lamp zoek ik ook een tijdje). Dit blog is een van my fav. blog vooral nail polish blogs. Love it :heart:
Er zijn heel veel haar prachtig nail art. Ik kon echt niet kiezen want allemaal prachtig! Alle foto`s zijn van haar met natuurlijk toestemming van haar. Bedankt Deniz!

Ze zijn echt prachtig he! en er zijn meer op haar site Emeraldsparkled.com…..echt zeker waard om haar site te bezoeken . Ik krijg kriebels om haar nail art na te maken. I love you Deniz! Ze is ook echt lieve meid!

Trouwens heb ik de cirkel dots nail art nagemaakt, hier mine

Share
Previous Post Next Post

You may also like