Follow:

This is it haar producten (No Frizz en Repair)

This is it
De nieuwe producten van This is it is haar prodcuten die je thuis haarbehandeling zelf kunnen doen. Ik testte vier van negen producten voor jullie reviewen. Lees je mee

This is it – REPAIR

This is it
REPAIR 1 minute miracle Mask (20ml) zit in een sachet . Het masker belooft intensief herstellend, hydraterend en gladmakend voor beschadigd en verzwakt haar. Dit product ruikt aangenaam en het masker is transparant. Na het gebruik ziet er mijn haar glans uit, volume geeft maar bij mij wel dik aanvoelen. Ik ben niet zo fan van haar producten die dikke haar geeft. Dit masker is ideaal voor haar na het kleuren, een permanent of andere andere haarbehandelingen.

REPAIR Control Cream (200ml) zit in plastic fles met klikbaar wit dopje, handig. De cream is wit en heeft lekker fris geurtje. Dit product bevat argan olie en panthenol. De cream maakt het haar gladder en houdt het in bedwang. Je brengt de cream gebruiken als conditioner maar bij deze hoeft je niet uit te spoelen. Op vochte haar of droge haar kan deze cream goed insmeren. Je hoeft het niet uit te spoelen. Na het gebruik voelt mijn haar Deze cream is geschikt voor door, gekleurd en beschadigd haar.

This is it – NO FRIZZ

This is it
NO FRIZZ 1 minute miracle Mask (20ml) zit ook in een schacet. Het verschil is dat dit masker heeft baby blue label met groot tekst “No Frizz”. De NO FRIZZ variant is intensief hydraterend en herstellend voor pluizig en krullend haar. Onder andere het ingrediënt Arganolie zorgt ervoor dat het haar zijn natuurlijke vorm hervindt met een uitzonderlijke glans, zonder pluizigheid. De masker heeft een frisse geur. Na het gebruik voelt mijn haar zacht aan en maakt mijn haar glans en volume.

NO- FRIZZ Hair Oil Serum (75 ml) zit een plastic flesje met een handige pompsysteem. Dit serum herstelt het haar en biedt extra hydratatie. Het product heeft fris geurtje. Mijn haar voelt lekker zacht aan.

This is it haar Producten

This is it
De haarverzorgingsproducten van het nieuwe merk This is it ben ik tevreden, vooral bij mij de haar masker en serum olie “No Frizz” en “REPAIR Control Cream”. This is it haarverzorgingsproducten bestaat 3 crèmes, 3 sprays, een serum en 3 maskers en biedt voor elk type haar het perfecte product om het er fantastisch uit te laten zien. De producten zijn verkrijgbaar bij Action, allen voor tussen de €0,59 en €2,49.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Vera

  Wow, wat ontzettend goedkoop! Deze producten ga ik zeker zelf een keer proberen. Ben erg benieuwd.

  23 November 2017 at 10:27
 • Reply Sandy

  Wat heeft de action veel leuke spullen zeg! Ik ben wel nieuwsgierig naar die anti fizz, ik heb zulk ontploft pluizehaar :O
  Sandy´s last blog post ..Review + winactie: Inspirerend Leven Bullet Journal

  15 November 2017 at 22:54
 • Reply Xenia

  Wat leuk dat dit ook bij de Action verkopen. De verpakking ziet er wel duurder uit, niet gedacht dat het daar vandaan zou komen. Ga ook eens kijken:)
  Xenia´s last blog post ..Warme peer in een jasje van bladerdeeg

  15 November 2017 at 22:34
 • Reply Florentine

  Oeeh wat klinkt dat goed ? ? ?
  EN dat van zo’n cheapy winkel! Heerlijk 🙂

  15 November 2017 at 18:06
 • Reply Dafne

  Mooie verpakkingen. En ook hele schappelijke prijzen.
  Dafne´s last blog post ..Geen excuus meer om niet gezond te eten

  15 November 2017 at 17:59
 • Reply Peggy

  Producten zien er goed uit en ogen luxe voor de Action! Ben benieuwd, zou niet zo snel een masker proberen ofzo.
  Peggy´s last blog post ..CANADA – voorbereiding op een reis naar Canada

  14 November 2017 at 22:38
 • Reply Deb

  Ik had ook niet verwacht dat deze producten van de Action waren, ik dacht een of ander duur kappersmerk hihi. Ik vind vooral de no frizz producten en de control cream interessant, fijn dat je die niet hoeft uit te spoelen.
  Deb´s last blog post ..Lancôme Ban the boring event

  14 November 2017 at 21:40
 • Reply Susan

  Heb ze bij onze Action nog niet gezien! Vind de flacons heel leuk, dus alleen al daarom neem ik ze mee als ik ze zie, haha!

  14 November 2017 at 13:58
 • Reply Natalie Vanheers

  Ik zag ze onlangs staan bij Action, wat zien ze er leuk uit en best nog wel luxueus vind ik! Benieuwd naar de werking!

  14 November 2017 at 13:05
 • Reply mieke | mieksmind

  had deze nog niet gespot bij de action, zien er goed uit! ik heb alleen meer dan voldoende dus sla deze over
  mieke | mieksmind´s last blog post ..Zalando Shoplog met korting

  14 November 2017 at 12:09
 • Reply Manon

  Ik was hier al heel benieuwd naar en het leuke is dat ze ook dierproefvrij zijn. Was pas nog bij de Action maar had dit niet meegenomen
  Manon´s last blog post ..100% puur gezuiverde minerale make-up van IDUN Minerals Cosmetics

  14 November 2017 at 11:44
 • Reply bychristiana

  Haha, nooit gedacht dat dit van Action kwam. Het ziet er echt hartstikke fancy uit!

  14 November 2017 at 11:15
 • Reply Sylvia

  Ohh de action?? Ik ren er naar toe en zal het eens gaan proberen 🙂

  14 November 2017 at 10:56
 • Reply Anja

  Goh, wat hebben ze toch veel producten bij de Action 😉 Toch eens beter gaan kijken volgende keer.

  14 November 2017 at 10:37
 • Reply Jessica

  Niet zo’n action producten fan, maar ze zien er wel fijn uit, ik dacht eerst aan een duur merk product dat ik nog niet kende
  Jessica´s last blog post ..Activiteiten tip | Zwemmen in het subtropisch zwembad S&R De Meerminnen

  14 November 2017 at 10:36
 • Reply Linda Meester

  Wat is er toch veel keuze op haarverzorgingsgebied. Ik heb nog steeds niet het product gevonden dat bij mijn haar past, dus wie weet …
  Linda Meester´s last blog post ..Winactie – PENOZA 5

  14 November 2017 at 10:31
 • Reply nicole

  Oh geweldig dit! Ik heb altijd veel ‘frizz’ in mijn haar en ga dit zeker eens proberen.
  nicole´s last blog post ..Stel je hebt nog 1 jaar te leven: wat zou jij doen?

  14 November 2017 at 10:20
 • Reply Joni

  De producten zien er wel leuk uit, maar ik blijf vasthouden aan degene die ik heb altijd en durf niets anders proberen precies ?

  14 November 2017 at 10:08
 • Reply Amanda

  O, ik denk echt dat mijn haar dit nodig heeft! Helaas gun in mezelf vaak de tijd niet voor dit soort zaken.

  14 November 2017 at 10:03
 • Reply Batboy

  Is dat van de Action? Ik dacht eerst een duur merk haha. Gebruik soms serum, maar mijn haar word er wel vaak vettig van. Toch ga ik het eens proberen!
  Batboy´s last blog post ..Is de Kerstman populairder dan Sinterklaas?

  14 November 2017 at 10:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge