Follow:

This is it haar producten (No Frizz en Repair)

This is it
De nieuwe producten van This is it is haar prodcuten die je thuis haarbehandeling zelf kunnen doen. Ik testte vier van negen producten voor jullie reviewen. Lees je mee

This is it – REPAIR

This is it
REPAIR 1 minute miracle Mask (20ml) zit in een sachet . Het masker belooft intensief herstellend, hydraterend en gladmakend voor beschadigd en verzwakt haar. Dit product ruikt aangenaam en het masker is transparant. Na het gebruik ziet er mijn haar glans uit, volume geeft maar bij mij wel dik aanvoelen. Ik ben niet zo fan van haar producten die dikke haar geeft. Dit masker is ideaal voor haar na het kleuren, een permanent of andere andere haarbehandelingen.

REPAIR Control Cream (200ml) zit in plastic fles met klikbaar wit dopje, handig. De cream is wit en heeft lekker fris geurtje. Dit product bevat argan olie en panthenol. De cream maakt het haar gladder en houdt het in bedwang. Je brengt de cream gebruiken als conditioner maar bij deze hoeft je niet uit te spoelen. Op vochte haar of droge haar kan deze cream goed insmeren. Je hoeft het niet uit te spoelen. Na het gebruik voelt mijn haar Deze cream is geschikt voor door, gekleurd en beschadigd haar.

This is it – NO FRIZZ

This is it
NO FRIZZ 1 minute miracle Mask (20ml) zit ook in een schacet. Het verschil is dat dit masker heeft baby blue label met groot tekst “No Frizz”. De NO FRIZZ variant is intensief hydraterend en herstellend voor pluizig en krullend haar. Onder andere het ingrediënt Arganolie zorgt ervoor dat het haar zijn natuurlijke vorm hervindt met een uitzonderlijke glans, zonder pluizigheid. De masker heeft een frisse geur. Na het gebruik voelt mijn haar zacht aan en maakt mijn haar glans en volume.

NO- FRIZZ Hair Oil Serum (75 ml) zit een plastic flesje met een handige pompsysteem. Dit serum herstelt het haar en biedt extra hydratatie. Het product heeft fris geurtje. Mijn haar voelt lekker zacht aan.

This is it haar Producten

This is it
De haarverzorgingsproducten van het nieuwe merk This is it ben ik tevreden, vooral bij mij de haar masker en serum olie “No Frizz” en “REPAIR Control Cream”. This is it haarverzorgingsproducten bestaat 3 crèmes, 3 sprays, een serum en 3 maskers en biedt voor elk type haar het perfecte product om het er fantastisch uit te laten zien. De producten zijn verkrijgbaar bij Action, allen voor tussen de €0,59 en €2,49.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like