Follow:

Tip/DIY : Peel off base van knutsellijm

 photo 2016DIY1a_zpsmq6ztfm4.jpg
Op een dag zag ik op Youtube DIY filmpje Peel Of Base. Toevallig heb ik thuis gewoon knutsel lijm dus ging ik gelijk aan de slag. Benieuw of het gelukt is, lees maar verder

 photo 2016DIY1aa_zps3oc1dx1o.jpg
Wat heb je nodig :
– Leeg nagellak flesje
– Knutsel lijm (die van mij van Action, Zeeman of Xenos of andere boelen winkels

Wat ga je doen. Doe de lijm in de lege nagellak flesje (die al natuurlijk schoongemaakt. Die flesje is van Catrice base of top cat geloof ik). Op youtube tutorial voeg je een beetje water. Maar bij mij werkt helaas niet (misschien dat hangt van het soort knutsellijm af). Het droogt helaas veel te lang. Dus ik besloot zonder water toe te voegen. En het droog iets sneller dan met water. Dus lege nagellak flesje is niet nodig. Je kunt gewoon gelijk uit lijm tube zelf op je nagel smeren. Dus met deze merk knutsel lijm smeer ik hem gelijk (zonder water toevoegingen).

 photo 2016DIY1aaa_zpscrzrsj8d.jpg
 photo 2016DIY1aaaa_zpsyrvdvc6n.jpg
Niet de mooiste nail art. Ik heb watermarble nail art gemaakt voor dit artikel. Hopelijk vind je leuk tip/DIY

Ken je al deze tip?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like