Follow:

Selamat jalan bapakku tercinta 02.01.12 (Bapak Djono)

Selamat jalan Bapakku tercinta (Goede reis mijn lieve vader)

Vanmiddag las ik in de facebook “belangrijk bel jouw moeder” (ik moet snel mijn familie bellen, belangrijk! )en ik bel gelijk. toen ik dee woorden las, weet ik zeker wat er aan de hand is met mijn vader. Ik vertelde jullie dat ik klaar ben, maar toch toen ik hoorde van mijn oude zus en mijn moeder dat Bapak is overleden, komen de trannen toch uit.

Gisteren is mijn vader overleden. Mijn mobiel zat in mij jas dus ik hoorde niet de gemiste oproepen. Daar stonden 4 gemiste oproepen. Ik weet het wel dat Bapak dit jaar zal gaan maar ik dacht dat toch iets langer mocht blijven, Maar Allah weet het dat dit is de beste voor Bapak en ook voor ons.

Ik weet het niet wat ik hier moet verder vertellen. Mijn liefste Bapak is niet meer en ik zie hem sinds 2006 niet meer. Ik krijg geen kans om even hem in het leven zien en met Djess knuffelen. Helaas is een van mijn wensen niet uitgekomen.

Toen Bapak overleed, was mijn moeder erbij. Mijn moeder en mijn vader waren samen bidden. Ibu helpte mijn vader om samen rustig te bidden en toen pakte mijn vader de hand van mijn moeder en kneep hard in haar handen en dan ging rustig mijn vader weg. Bapak overleed in liefde, rust en vrede.

Selamat jalan Bapakku tercinta. Semoga di terima disisi Allah S.W.T.

Share
Previous Post Next Post

You may also like