Follow:

Trind Nieuws “twee nieuwe basiskleuren Caring Colors en hand repair”


Trind heeft nieuwe basiskleuren in hun assortiment toegevoegd namelijk CC125 Lichtgrijs en CC145 Taupe. En om je handen extra te verzorging heeft Trind Hand Repair. Vandaag ga ik voor jullie de swatches zien. Meer informaties en foto`s kijkt dan verder….
Trind Hand Repair
In tegenstelling tot reguliere handcrèmes, repareert en herstelt Trind Hand Repair de huid van binnenuit. Dat zei Trind en meer hierover zei Trind De Duo-Liposomen technologie helpt de huid met de aanmaak van vitamine F, de bouwsteen voor nieuwe huidcellen die gelijktijdig van betere kwaliteit zijn. Het vitamine A, C en E complex beschermt deze nieuwe huidcellen tegen invloeden van buitenaf.

De geur is niet zo bijzonder en ook niet vieze geur. Ik ruik het iets naar zachte poederiactig maar ik weet het niet precies waar het ruikt naar. Als je de cream op je handen aanbrengt. voel je je handen lekker glad en laat geen vet of vettig gevoel achter laat. De cream smeert makkelijk en trekt snel in.

Trind Hand Repair duopack beschikbaar, 2 voor de prijs van 1. Deze kost € 12,95.En nu twee nieuwe basiskleuren Caring Colors “CC145 Taupe” en “CC125 Lichtgrijs”. De licht grijze is al verkrijgbaar en toe te voegen aan het vaste assortiment. De taupe kleur wordt ook opgenomen in het vaste assortiment.


“CC145 Taupe”
De kleur vind ik niet zo bijzonder maar ja als basiskleuren is die mooi kleur. Het dekt prima en mooi glans in twee laagjes.


“CC125 Lichtgrijs”
Ik vind de kleur donker grijs, niet licht dus. Zoals Taupe is deze ook niet zo bijzonder kleur maar wel mooi donker grijs kleur. Het dekt ook prima.

Op de foto`s heb ik beide in twee laagjes. De subtantie van beide lakjes zijn fijn en drogen goed.

Alle Trind Caring Colors kosten € 9,95 per stuk
De producten van Trind zijn te koop bij ETOS, DA en Douglas

Wat vind je van 2 nieuwe basiskleuren van Trind?

Share
Previous Post Next Post

You may also like