Follow:

Trind Top Coat Matt


Trind nieuwsflits “Top Coat Matt“. Met de Top Coat Matt geeft je nagels een fraaie, matte ‘finishing touch’.Trind heeft bovendien actieve verzorgende ingrediënten aan de Top Coat Matt toegevoegd die je nagels in goede conditie houden. De Top Coat Matt droogt snel waardoor deze praktisch en gemakkelijk in gebruik is. Naast het matte effect zorgt deze Top Coat er uiteraard voor dat de aangebrachte nagellak langer mooi blijft en dat “chippen” voorkomen wordt.


Ik gebruik allemaal met Trind producten. De base coat, nagellak Pastel Spring 2012.
De top coat heeft fijne kwast. Als de fles naar jou neus duwt, ruikt je naar sterkte geur maar als je de top coat matt op je nagel smeert, ruikt het helemaal niet. Een laagje onder je nagellak is voldoende en het droogt best snel, dat is natuurlijk fijn. Het geeft mooi matt effect. love it. Hier kan je spellen met top coat : glans en matt.

De Top Coat Matt ligt vanaf eind juni in de winkels. De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA, D.I.O. Drogisterij en Douglas. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie www.trind.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like