Follow:

Parfumado – Maandelijkse parfum (Tom Ford – Black Orchid)

Pafumado
Het is heerlijk om elke dag parfum te dragen. Het maakt niet uit waar en wanneer. En Shoppen is het altijd leuk maar soms ook frustrerend. Ook als je voor parfums gaat shoppen, het is te frustrerend, verwarrend en inefficiënt geworden. Maar geen zorgen want Parfumado helpt je het. Parfumado stuur elke maand een zelfgekozen parfum naar je toe te sturen. Vandaag blog ik meer hieronder. Lees je mee

Parfumado – Tom Ford – Black Orchid

Parfumado Tom Ford – Black Orchid
Deze maand ontving een parfum Tom Ford – Black Orchid. Het zat in zwarte doosje en in een zwarte fluweel zakje. De parfum zelf zit in een travel transparant glazenspray. Op de flacon staat de naam van de parfum. Tom Ford – Black Orchid is een luxueus en sensueel die met zijn rijke aan zwarte orchideeën en pittige kruiden. Wat een heerlijk geur is dit. Love deze geurtje. Wanneer ik deze geur opspuit, is het best sterk maar langzamer wordt het zachter. Het blijft de parfum goed hangen.

Parfumado heeft de 250 mooiste parfums geselecteerd en dit alles voor een vast bedrag €14.95 per maand dan ontvang je de gratis travel spray. Ieder maand dus wat nieuws parfum op je de deurmat. Ik zou wel graag iedere maand een parfum willen ontvangen.

Hoe werkt het

– Aanmelden (gratis)
– Kies je een parfums uit meer dan 250 originele parfums
– Ontvang je de travelspray (8ml.) en iedere maand jouw keuze thuis op de deurmat
– Stop wanneer je maar wilt

Pafumado
Voor alle parfumliefhebbers is dit toch een leuke concept. Iedere maand zelfgekozen parfum 8ml thuis ontvangen en je kunt hem makkelijk overal naar toe meenemen. Neem kijken en kies maar de parfum op Pafumado.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like